olej kokosowy

Hoe verbeter ik mijn haar met 2 eenvoudige culinaire producten?

Verhoogd haarverlies kan op veel verschillende fronten bestreden worden. Effectieve huismiddeltjes voor haaruitval worden onder andere in dit artikel beschreven. Vandaag presenteren we er nog een. Bekijk hoe u uw haar kunt versterken met 2 producten die u in uw keuken kunt hebben.

Kokosolie voor het haar

KokosolieKokosolie is een gezonde vervanger van boter, margarine en oliën in de keuken. De waardevolle eigenschappen van kokosolie worden ook gebruikt in de huid- en haarverzorging. Koudgeperste kokosolie zit boordevol vetzuren en eiwitten met een perfect uitgebalanceerd aminozuurgehalte. Het bevat ook veel B-vitaminen, vitamine C, E, zink, ijzer, fosfor, kalium, magnesium en calcium. Deze ingrediënten bevorderen gezond haar, versterken het haar, helpen het te regenereren en ondersteunen de groei ervan.

Kokosolie heeft een constante consistentie, dus als je het op je haar wilt aanbrengen, moet het vooraf heel voorzichtig worden verhit om het vloeibaar te maken. U kunt opgeloste kokosolie gebruiken om in de hoofdhuid te wrijven. U kunt het ook gebruiken om een twee of meer componenten van een zelfgemaakte haaruitvalbehandeling te maken. Combineer hiervoor de opgeloste kokosolie met een ander product met een soortgelijk effect, bijvoorbeeld honing, aloë vera sap, eidooier of andere haarolie (lees hier meer over oil for hair loss).

Appelazijn voor het haar

Het gebruik van appelazijn is meestal gebaseerd op culinaire of gezondheidsgerichte substraten. Het wordt minder vaak gebruikt bij haarverzorging en heropbouwbehandelingen. Het is een vergissing. De appelazijn heeft alle heilzame stoffen uit de vrucht waarvan hij is gemaakt overgenomen: een zeer rijk palet aan vitaminen en mineralen, aminozuren, enzymen en organische zuren. Deze stoffen hebben een positief effect op het haar, voeden het haar, geven het kracht, vitaliteit en verbeteren de groei. Daarnaast heeft appelazijn een bacteriedodende en schimmeldodende werking, het bestrijdt roos en ontsteking van de hoofdhuid. Hoe gebruik ik appelazijn op mijn haar? Ecologische, ongefilterde azijn kan gebruikt worden om in de hoofdhuid te wrijven. Masseer in de hoofdhuid, wacht 20 minuten en was je hoofd met een milde shampoo.

Als u op zoek bent naar een effectief voedingssupplement voor de behandeling van alopecia androgene alopecia in aanvulling op haaruitval thuis, klik dan hier en lees meer over de Profolan-behandeling.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin