Lipid Control Plus PRO8

Lipid Control Plus – de bewaker van een normaal cholesterolgehalte in de vorm van licht verteerbare capsules

Natuurlijke ingrediënten kunnen uiterst nuttig zijn om het cholesterolgehalte te normaliseren. Ze moeten echter wel regelmatig en in de juiste hoeveelheden worden geconsumeerd. Lipid Control Plus capsules zijn een preparaat dat, met behulp van een samenstelling van beproefde ingrediënten, het vetmetabolisme verbetert en bijgevolg het niveau van slechte cholesterol en triglyceriden verlaagt. Het middel werkt intensief en effectief en, belangrijk, is zeer handig in gebruik. Het is niet nodig kruiden te brouwen, verschillende producten tegelijk in te nemen of gezondheidsbevorderende brouwsels te bereiden; het volstaat om 2 capsules per dag in te nemen voor een alomvattendcapsules per dag om uitgebreide ondersteuning te krijgen voor onze slagaders, aders en hart en ons beter te beschermen tegen atherosclerose en andere hart- en vaatziekten. Belangrijk is dat Lipid Control Plus ook ingrediënten bevat die de lever en de spijsvertering ten goede komen. Als iemand op zoek is naar uitgebreide gezondheidsondersteuning, is Lipid Control Plus het overwegen waard.

Wat is cholesterol en wat zijn de oorzaken van een te hoog cholesterolgehalte in het bloed?

 grafiek met het hart en elektrocardiografische opnames

Steeds meer mensen klagen over een verhoogde cholesterol. Gemiddeld hebben 7 van de 10 mensen dit probleem. Hoge cholesterol komt vooral voor bij mensen boven de 50 jaar, maar niet alleen.

De kans op cholesterolpieken in het bloed begint al op 20-jarige leeftijd toe te nemen. Met een ongezonde levensstijl en vooral een vetrijk dieet kan een 30- of 40-jarige al aanzienlijk boven de cholesterolnorm zitten, met als gevolg een verhoogd risico op ernstige hartziekten en syndromen zoals een hartaanval of beroerte.

Cholesterol is een soort vetachtige stof die van nature voorkomt in celmembranen en in het bloed. Cholesterol heeft vele belangrijke functies in het lichaam (bv. Cholesterol heeft vele belangrijke functies in het lichaam (bv. het beïnvloeden van de goede werking van de hersenen, het stabiliseren van de celmembranen, het deelnemen aan de synthese van hormonen, vitamine D en galzuren) en wordt pas gevaarlijk wanneer er te veel van in het lichaam aanwezig is.

Cholesterol bestaat in twee fracties:

 • Cholesterol LDL (het zogenaamde slechte cholesterol) – lipoproteïnen met lage dichtheid die verantwoordelijk zijn voor het transport van cholesteroldeeltjes van de lever naar de cellen. Wanneer er te veel van is, wordt het afgezet in de vorm van afzettingen in de bloedvaten, waardoor onze gezondheid in gevaar komt (een teveel aan LDL-cholesterol is dus zeer slecht voor ons).
 • Cholesterol HDL (het zogenaamde goede cholesterol) – lipoproteïnen met hoge dichtheid die tot taak hebben overtollig cholesterol naar de lever te vervoeren, waar het wordt gemetaboliseerd en gebruikt om galzuren te produceren of wordt uitgescheiden.

Een hoog HDL-cholesterolgehalte en een laag LDL-cholesterolgehalte zijn het meest wenselijk. Helaas zijn deze waarden bij een aanzienlijk deel van de bevolking echter omgekeerd. Erger nog, een te hoog LDL-cholesterol gaat meestal gepaard met verhoogde triglyceriden. Triglyceriden zijn een van de vetfracties die het hoofdbestanddeel vormen van vetweefsel. Een teveel aan triglyceriden in het lichaam draagt bij tot een verhoogd risico op acute pancreatitis, alsook op beroertes, hartaanvallen en atherosclerose.

De belangrijkste oorzaken van verhoogde niveaus van slechte cholesterol in het bloed zijn:

 • overgewicht en obesitas,
 • een dieet met veel dierlijke vetten en transvetten (transvetten zitten in een hele reeks producten, waaronder fastfood, alle kant-en-klaarmaaltijden en instantmaaltijden, snoepgoed, zoute snacks, margarine),
 • gebrek aan lichaamsbeweging,
 • roken,
 • alcoholmisbruik.

Symptomen van hoge cholesterol zijn voornamelijk:

 • beenpijn, vaak vermoeide benen, gevoelloze benen, kuitkrampen,
 • uitgerekte, glanzende voethuid,
 • gele verdikking rond de oogleden, ellebogen en onder de borsten,
 • knobbels op de polsen en achillespezen.

Hoog cholesterolgehalte voorbode van ernstige hart- en vaatziekten

Verhoogd LDL cholesterol en triglyceriden zijn een van de belangrijkste oorzaken van hart- en vaatziekten. Als deze toestand lange tijd aanhoudt, verslechtert de toestand van onze slagaders en aders, vormt zich geleidelijk atherosclerotische plaque en worden het werk van het hart en de bloedcirculatie in het lichaam steeds abnormaler.

De gevolgen van een hoog cholesterolgehalte kunnen zeer ernstig zijn:

 • coronaire hartziekte,
 • atherosclerose,
 • myocardinfarct,
 • slag,
 • ischemie van de onderste ledematen,
 • abdominale aorta aneurysma.

Symptomen die wijzen op een hoog cholesterolgehalte (zoals pijn en vermoeidheid in de benen, gele zwellingen op het lichaam, bleke, glanzende huid op de benen, enz.), alsmede slechte bloedtestresultaten die wijzen op een te hoog LDL cholesterol en triglyceriden. Het eerste wat we moeten doen is natuurlijk een gezonder dieet invoeren, meer lichaamsbeweging en het gebruik van stimulerende middelen verminderen.

Wil men echter dat de effecten sneller en intensiever zijn, en dat ons organisme het vetmetabolisme en de verwijdering van overtollig cholesterol veel efficiënter aanpakt, dan is het de moeite waard een gespecialiseerd preparaat zoals Lipid Control Plus te nemen.

 Lipid Control Plus

De belangrijkste functie van Lipid Control Plus is het snel helpen verlagen van het gehalte aan slechte cholesterol, maar de formule heeft ook andere effecten:

 • verbetert de stofwisseling van vetten en gaat de overmatige ophoping ervan in het lichaam tegen,
 • reguleert de spijsvertering, verbetert de spijsvertering,
 • heeft een positief effect op de hartfunctie,
 • beschermt het cardiovasculaire systeem tegen vrije radicalen (antioxiderende werking),
 • beschermt de lever, ondersteunt zijn werk en stimuleert het ontgiftingsproces,
 • helpt de bloeddruk te normaliseren.

LIPID CONTROL PLUS NU BESTELLEN

Lipid Control Plus – formule samenstelling

Lipid Control Plus is een set van 8 actieve bestanddelen, waarvan de selectie niet toevallig is. Ze vullen elkaar aan en zorgen voor de gezondheid van hart en bloedvaten en spijsvertering. Deze dubbele werking is zeer belangrijk in het kader van de verlaging van het cholesterolgehalte – de werkzame stoffen bewaken tegelijkertijd het goede werk van het hart en de goede conditie van de bloedvaten, en verbeteren de vetstofwisseling die plaatsvindt op het niveau van de darmen en de lever. Zij stimuleren de afscheiding van spijsverteringssappen en hebben een positief effect op de afbraak van triglyceriden in glycerol en vrije vetzuren.

Lipid Control Plus actieve ingrediënten:

 • Oli-Ola™ – een biologisch ingrediënt verkregen uit oude mediterrane olijfbomen met een hoge biologische activiteit. Dankzij het gehalte aan een krachtige antioxidant (hydroxytyrosol) beschermt het hart- en vaatstelsel tegen oxidatieve stress, normaliseert het cholesterolgehalte en gaat het de vorming van atherosclerotische laesies tegen.
 • Hepure™ – een samenstelling van extracten die de lever uitgebreid ondersteunt: beschermt de lever tegen schade, stimuleert de reiniging van de lever van gifstoffen, verbetert het regeneratieproces van de lever, stimuleert de galafscheiding en heeft een positief effect op de leverfunctie. Het stimuleert ook de afscheiding van maag-, alvleesklier- en darmsappen, waardoor de spijsvertering verbetert.
 • Extract van de wortelstok van de lange wolfsmelk [85% curcuminoïden] Curcumine C3 Complex® – een hoogwaardig extract van de lange wolfsmelk.(kurkuma) wortelstok extract met krachtige antioxidante, antibacteriële, ontstekingsremmende, cardioprotectieve en anti-atherosclerotische effecten. Door de endotheelfunctie van de bloedvaten te verbeteren, beschermt het de slagaders tegen de vorming van vetinfiltraten. Het remt ook de aggregatie van bloedplaatjes. Stimuleert de afscheiding van spijsverteringssappen, verbetert de vetstofwisseling. Het heeft een effect op het verlagen van de concentratie slechte cholesterol in het bloed. Bovendien helpt het de bloedsuikerspiegel te stabiliseren.
 • Artisjokblad extract – heeft een beschermende werking op de lever en ondersteunt het regeneratieproces ervan, verbetert de voedselvertering, ondersteunt de vetstofwisseling, reinigt gifstoffen, helpt het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen.
 • Knoflookbollenextract [6% allin, 3% allicine] – ondersteunt het immuunsysteem en stabiliseert tegelijkertijd het cardiovasculaire systeem. Helpt de bloeddruk te normaliseren, maakt de bloedvaten soepeler en wijder, verbetert de bloedstroom. Het remt de aggregatie van bloedplaatjes en gaat zo de vorming van bloedstolsels tegen.
 • L-ornithine L-aspartaat – ondersteunt de leverfunctie. Neemt deel aan het proces van verwijdering van onnodige stofwisselingsproducten uit het lichaam. Bestrijdt vermoeidheid en versnelt de regeneratie van het lichaam.
 • Choline – bewaakt het correcte metabolisme van vetten. Voorkomt overmatige ophoping van cholesterol en vetten in bloed en weefsels, vergemakkelijkt de verwijdering ervan uit het lichaam. Ondersteunt het ontgiftingsproces, beschermt de lever tegen schade en verbetert zijn werking. Het gaat hart- en vaatziekten tegen, verlaagt de bloeddruk en stabiliseert het hartritme.
 • Piperine – regelt de werking van het spijsverteringsstelsel, versnelt de stofwisseling, ondersteunt de vetverbranding, verbetert de immuniteit, verhoogt de opname van andere bestanddelen van het supplement.

Lipid Control Plus – actie en effecten, oftewel 10 voordelen in 1 capsule

 Lipid Control Plus

Lipid Control Plus onderscheidt zich door:

 • hoogwaardige ingrediënten, goede biologische beschikbaarheid en intensieve werking,
 • op de juiste wijze geselecteerde doses van individuele ingrediënten,
 • de zorgvuldig geselecteerde samenstelling van de ingrediënten (de afzonderlijke ingrediënten vullen elkaar aan en versterken elkaars werking).

Dankzij deze voordelen heeft Lipid Control Plus een snellere werking en een betere doeltreffendheid dan veel concurrerende producten. Wat benadrukt moet worden is dat Lipid Control Plus een preparaat is met een multidirectioneel positief effect op het lichaam. Het bestrijdt niet alleen een hoog cholesterolgehalte, maar pakt ook andere kwalen aan die vaak gepaard gaan met mensen die worstelen met een verhoogd cholesterolgehalte in het bloed, zoals: zwakte, gebrek aan energie, malaise, hoge bloedsuikerspiegel, trage stofwisseling, spijsverteringsproblemen, constante gewichtstoename.

De 10 gezondheidsvoordelen die Lipid Control Plus de moeite waard maken:

 • leidt tot een verlaging van het slechte cholesterol en een verhoging van het goede cholesterol, waardoor het totale cholesterolgehalte wordt genormaliseerd,
 • beschermt het hart en heeft een positief effect op de werking ervan,
 • verbetert de conditie van slagaders en aders, verhoogt de vasculaire capaciteit,
 • verbetert de circulatie en helpt de bloeddruk te stabiliseren,
 • remt de aggregatie van bloedplaatjes,
 • beschermt de lever en ondersteunt zijn functie,
 • verbetert de vetstofwisseling,
 • vergemakkelijkt vetverbranding, versnelt gewichtsverlies,
 • verbetert de spijsvertering,
 • versnelt de regeneratie van het lichaam, verjongt, voegt vitaliteit toe.

Om de beste en snelste resultaten te verkrijgen, wordt aanbevolen het product regelmatig in te nemen (2 maal daags 1 capsule) en de supplementatie te combineren met een dieet dat meer en meer groenten bevat.Het is raadzaam om suppletie te combineren met een dieet dat meer groenten, fruit en volle granen bevat, en een vermindering van bewerkt voedsel en dierlijke vetten.

Lipid Control Plus – meningen

 Lipid Control Plus

Klanten waarderen Lipid Control Plus over het algemeen hoog. In recensies wordt vaak gesteld dat het de eerste formule is die zo snel tot een daling van het slechte cholesterolgehalte en een verbetering van het lipidenprofiel (lipidogram) heeft geleid.

Veel gebruikers wijzen erop dat zij tot nu toe, ondanks een dieet en vrij verkrijgbare producten, hun resultaten niet hebben kunnen verbeteren tot binnen de normale grenzen. Met Lipid Control Plus konden ze dit echter in een paar weken doen.

Naast de verbetering van het cholesterolgehalte zijn ook andere voordelen van Lipid Control Plus naar voren gebracht, met name een vermindering van spijsverteringsstoornissen en leverproblemen, sneller gewichtsverlies, een hoger energieniveau en een verbeterd lichamelijk en geestelijk welzijn.

 Lipid Control Plus cholesterol tabletten

LIPID CONTROL PLUS NU BESTELLEN

Category: gezondheid

Article by: admin