NF 02

Nicotine Free zal u helpen om van uw sigaretten af te komen!

Hoe bevrijd je jezelf van sigaretten?

nicotine free

Hoewel elke roker zich ervan bewust is dat roken op de lange termijn leidt tot de ontwikkeling van veel ziekten zoals emfyseem, hoge bloeddruk, coronaire hartziekten, atherosclerose, kanker (waaronder longen, slokdarm, mondholte, alvleesklier), bronchiale astma en maagzweren, is deze kennis in de meeste gevallen geen sterke stimulans om te stoppen.

Sommige mensen willen gewoon niet stoppen met roken, ondanks het risico van gezondheidsproblemen en het grote geld dat uit hun portemonnee lekt. Er is echter ook een grote groep mensen wier financiële of gezondheidsgevolgen van roken duidelijk zichtbaar genoeg zijn om in theorie afscheid te willen nemen van hun verslaving, maar in de praktijk is het moeilijk voor hen om dat te doen……

Het kan moeilijk zijn om vlak nadat u bent gestopt met roken, maar het is de moeite waard om te onthouden dat u zich met de volgende week en maand van niet-roken, beter en beter zult voelen. Als we echt vastbesloten zijn om te stoppen, zijn we halverwege. De andere helft is de mogelijkheid om het nicotineonthoudingssyndroom aan te pakken dat optreedt bij verslaafden nadat ze zijn gestopt met het toedienen van nicotine aan het lichaam.

nicotine free

Het is niet gemakkelijk om te gaan met een opdringerig verlangen om een sigaret op te vangen en een aantal andere ontwenningsverschijnselen, zoals: prikkelbaarheid, nerveuze spanning, stemmingsverlies of slaapstoornissen (bijv. slapeloosheid, ondiepe, korte slaap, slaapproblemen bij het in slaap vallen). Een voedingssupplement met kalmerende, kalmerende en anti-stress eigenschappen die de nicotinehonger verminderen, kan een onschatbare hulp zijn.

Een van deze maatregelen is Nicotine Free, een modern supplement dat de fysieke en mentale symptomen die gepaard gaan met het stoppen met roken vermindert en ons beschermt tegen het opnieuw roken van een sigaret.

Nicotine Free – samenstelling

Bij het stoppen met roken is het niet alleen belangrijk om gemotiveerd te zijn, maar ook om nieuwe gewoontes te ontwikkelen, bijvoorbeeld om te reiken naar kauwgom of kleine (diëtetische!) hapjes in plaats van een sigaret, iets uit je hand en hoofd op te nemen als je wilt vatten, om het gebruik van koffie of alcohol te beperken als je ermee wilt roken, en om te voorkomen dat er plaatsen zijn waar je rookt. Het is ook belangrijk om het vermogen te verwerven om te ontspannen en om te gaan met stress en nerveuze spanningen op een manier die verschilt van het bereiken van een sigaret.

Wat we ook voor onszelf kunnen doen is het lichaam en geest van nicotine te reinigen – hoe eerder we het lichaam ontgiften, hoe sneller onze stemming stijgt en hoe zachter we de nicotinehonger zullen voelen. Het voedingssupplement Nicotine Free is uitgerust met natuurlijke stoffen die bekend staan om hun doeltreffendheid, die de grondige ontgifting van het lichaam versnellen.

Het is de moeite waard om alle ingrediënten van de bereiding te bekijken. Hier zijn ze dan:

 • Cichorei – extract van deze plant heeft een kalmerend, anti-stress, stabiliserend effect op het zenuwstelsel en remt de nicotinehonger, verbetert ook de lever- en nierfunctie, zodat ons lichaam zich efficiënter van giftige stoffen kan ontdoen.
 • Afrikaanse mango – versterkt het zenuwstelsel, verbetert het welzijn en de hersenfunctie, is nuttig bij het verlichten van nicotine honger. Het is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten, ondersteunt de gezondheid, ondersteunt de ontgifting van het lichaam, heeft een gunstig effect op de stofwisseling en onderdrukt de eetlust.
 • Glukomannan – een zeer effectieve vorm van voedingsvezel. Helpt het verstoorde functioneren van het spijsverteringskanaal na het stoppen met roken te reguleren. Het stimuleert de darmmotiliteit, elimineert verstopping en maagproblemen. Het gaat gewichtstoename tegen na het breken met sigaretten. Het heeft het vermogen om te zwellen in de maag, elimineert onaangenaam zuigen en honger, waardoor we beschermd worden tegen het voortdurend reiken naar voedsel.
 • Chroom – betrouwbaar bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het onderdrukken van de eetlust (vooral voor snoepjes).
 • Groene thee – een specialist in het stimuleren van het lichaam om giftige stoffen te verwijderen, waaronder nicotine en andere stoffen die zich in het lichaam hebben opgehoopt als gevolg van roken. Bovendien versterkt en revitaliseert groene thee het lichaam, verhoogt de weerstand tegen stress, heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en verbetert de stemming. Het gebruik van een supplement voor groene thee garandeert een snellere terugkeer naar een goede gezondheid, een stralend uiterlijk en welzijn.

Nicotine Free – effecten

nicotine free

Met Nicotine Free bouwen we een sterke barrière op tegen hardnekkige ontwenningsverschijnselen van nicotine. Het supplement onderdrukt de wens om naar een sigaret te grijpen en verbetert ons humeur. Tegelijkertijd stimuleert het intensief het proces om nicotine uit het lichaam te duwen.

Wat kunnen we winnen door te stoppen met roken met Nicotine Free:

 • geen nicotinehonger;
 • geen nerveuze spanning, geen prikkelbaarheid, geen angst;
 • stabilisatie van de stemming, grotere weerstand tegen stress;
 • geen gewichtstoename;
 • het beperken van de bereidheid om zowel voor sigaretten als voor sigarettenvervangers, bijvoorbeeld in de vorm van snoep, te reiken;
 • meer energie en welzijn;
 • sneller terug te keren naar een mooie, gezonde uitstraling.

Nicotine Free – Meningen

Met Nicotine Free is het veel gemakkelijker om te stoppen met roken – dat is de mening van degenen die besloten om te stoppen met roken. Volgens hen is het preparaat zeer voelbaar en stimuleert het het lichaam om de drug te bestrijden. Volgens vele meningen is de kracht van Nicotine Free dat het geen poging is om het lichaam te “misleiden”, zoals rubber of pillen met nicotine of cytosine, maar dat het het lichaam op natuurlijke wijze mobiliseert om zich te ontdoen van nicotine en onaangename ontwenningsverschijnselen te voorkomen.

Of je nu onmiddellijk stopt met roken of het geleidelijk vermindert tot je stopt met roken, iedereen denkt dat het supplement het makkelijker maakt om te stoppen met roken.

Lees meer over Nicotine Free of bestel hier een supplement:

www.nicotine-free.nl

nicotine free

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin