Revamin Stretch Mark pro 06 1

Revamin Stretch Mark – een rijke crème die striae vermindert en de regeneratie van de huid activeert

Revamin Stretch Mark is het antwoord op een huidfout waardoor we ons vaak onaantrekkelijk voelen en ons schamen voor ons lichaam. Dit zijn striae, littekenachtige lijnen die ontstaan als gevolg van het uitrekken van de huid. Dit probleem komt zowel bij vrouwen als bij mannen voor, maar het is vooral voor vrouwen onaangenaam en vervelend. Elke vrouw wil genieten van een glad, mooi lichaam en striae doen dit effect helaas teniet, vooral als ze goed afgetekend en duidelijk zichtbaar zijn. Revamin Stretch Mark is op de markt verschenen – een sterk geconcentreerde crème met een breed scala aan voedingsstoffen die helpen bij het verminderen van striae en het stimuleren van een uitgebreide huidvernieuwing.

Striae – een huidafwijking die het effect van een mooi lichaam bederft. Waar komen zwangerschapsstriemen vandaan?

Striae is een huidafwijking die veel mensen, vooral vrouwen, slapeloosheid bezorgt. Het is een zeer hinderlijk probleem, want moeilijk uit te roeien. Meestal lijkt de strijd tegen striae op een strijd tegen littekens – hij duurt lang, is veeleisend en is helaas meestal maar matig of niet doeltreffend.

De onlangs gelanceerde Revamin Stretch Mark-crème bewijst echter dat de strijd tegen striae niet verloren hoeft te gaan. De ingrediënten in dit geavanceerde preparaat stimuleren de vernieuwing van het huidweefsel, waardoor de laesies minder diep lijken en de huid haar uniforme structuur en mooie, gezonde uitstraling terugkrijgt.

 Revamin Stretch Mark Zwangerschapsstriemen

Waar komen striae eigenlijk vandaan? Deze ontsierende banden op de huid worden gevormd als gevolg van veranderingen die plaatsvinden in het silhouet. Om precies te zijn zijn ze een “neveneffect” van het groeiproces van afzonderlijke weefsels, voornamelijk vetweefsel, en minder vaak spier- en botweefsel. Wanneer de weefsels intensief groeien, rekt de huid sterk uit, waardoor de elasticiteitsgrens wordt overschreden en de collageenvezels waaruit de huid is opgebouwd, gedeeltelijk worden gebroken.

Striae komt het vaakst voor in de volgende gevallen:

 • tijdens de zwangerschap (wanneer, als gevolg van de ontwikkeling van de foetus, de huid in de buikstreek sterk uitrekt en, als gevolg van hormonale veranderingen, de borsten groter worden),
 • bij mensen die in snel tempo aankomen (snelle groei van het vetweefsel zorgt ervoor dat de huid rond de heupen, billen, buik, dijen steeds meer uitzet en verstrakt, om uiteindelijk op sommige plaatsen haar continue, gelijkmatige structuur te verliezen),
 • bij mensen die snel aan spiermassa winnen (een zeldzamere situatie, maar ook mogelijk – als gevolg van verhoogde krachttraining, vaak in combinatie met de supplementatie van preparaten om de spiergroei te stimuleren, overmatige uitrekking van de huid en het ontstaan van striae),
 • bij mensen met hormonale problemen,
 • bij adolescenten in de puberteit (de snelle, snelle groei van het lichaam tijdens de tienerjaren kan resulteren in een grotere rek van de huid en striae – meestal op de knieën, kuiten en dijen),
 • bij jonge vrouwen (als gevolg van snelle borstgroei).

Hoe verwijder je striae – behandelingen of preparaten voor thuisgebruik?

 Zwangerschapsstriemen op dijen en billen

Van de bovengenoemde gevallen zijn de meest voorkomende striae tijdens de zwangerschap en striae ten gevolge van een aanzienlijke gewichtstoename. Ze zijn meestal erg zichtbaar en trekken veel aandacht, en daarom zijn ze voor een groot aantal vrouwen een bron van ergernis en ontevredenheid over hun lichaam .

Een van de manieren om striae te verminderen zijn behandelingen die door tal van klinieken voor esthetische geneeskunde worden aangeboden. Zij bestaan uit cyclische bestraling met laserstralen of blootstelling van de huid aan elektromagnetische radiofrequente golven. Microneedle mesotherapie en dermabrasie worden ook uitgevoerd.

Vanwege de hoge kosten van behandelingen, de noodzaak om ze te herhalen en het gebrek aan tijd om operaties en klinieken te bezoeken, geven de meeste vrouwen echter de voorkeur aan meer betaalbare en comfortabele manieren om striae te behandelen, namelijk die welke thuis kunnen worden toegepast.

Een daarvan is deze rijke striae crème Revamin Stretch Mark, die zich onderscheidt door zijn krachtige samenstelling en intensieve werking op het aangetaste huidweefsel.

 Revamin Stretch Mark

Hoe zien zwangerschapsstriemen eruit en hoe veranderen ze na verloop van tijd?

Striemen kunnen de vorm aannemen van ofwel langere parallelle lijnen ofwel kortere, minder regelmatige strepen op het huidoppervlak. In principe zijn striae, ook al worden zij niet veroorzaakt door een trauma, maar door hormonale of metabolische schommelingen in het lichaam, een soort litteken en zien zij er ook zo uit. Verse striae en oudere striae verschillen van elkaar in kleur en textuur. We kunnen 2 hoofdfasen onderscheiden in de vorming van striae:

 • Ontstekingsfase (rode striae of paarse striae) – dit is de eerste fase van de vorming van striae. Littekens zijn zichtbaar rood of blauwachtig, gezwollen, verheven. Ze gaan vaak gepaard met een onaangenaam branderig, knijpend of jeukend gevoel. Deze fase duurt meestal enkele maanden.
 • Atrofische fase, littekenfase (witte striae) – in deze fase vervagen striae, worden kleiner. Zwelling, ontsteking, jeuk verdwijnen. Zwangerschapsstriemen hebben de vorm van witte, ruwe, licht concave littekens.

De meest voorkomende plaatsen van striae zijn: dijen, billen, buik, borsten. Iets minder vaak komen ze voor bij de armen, schouders en rug. Ongeacht waar op ons lichaam de striemen zijn ontstaan, om welke reden en met welke intensiteit, het Revamin Stretch Mark preparaat zal ons helpen de huid te reconstrueren en de bestaande littekens te verminderen.

Interessant is dat het product ook een preventieve werking heeft, door de huid veerkrachtiger en elastischer te maken en ons zo te beschermen tegen het terugkomen van striae.

Een specialist bereidt Revamin Stretch Mark voor, hoe kom je van striae af zonder het huis te verlaten?

 Revamin Stretch Mark

Revamin Stretch Mark is een crème op basis van de meest waardevolle plantaardige oliën met sterk regenererende eigenschappen. Het heeft een uitstekende textuur, smeert goed uit over de huid en wordt perfect geabsorbeerd. De werking is tweeledig: enerzijds wordt de oorspronkelijke, ongestoorde structuur van de huid hersteld en wordt de schade aan de huid beperkt, anderzijds wordt de elasticiteit van de huid verbeterd en wordt de huid beschermd tegen verdere schadelijke veranderingen.

De formule van Revamin is gebaseerd op plantaardige oliën van hoge kwaliteit die bekend staan om hun uitstekende werking op de conditie van de huid. De ingrediënten vertonen een aantal eigenschappen die onze huid echt nodig heeft en die haar volledige reconstructie mogelijk maken.

Deze omvatten eigenschappen zoals:

 • smering,
 • hydraterend,
 • bescherming tegen schadelijke factoren,
 • het verouderingsproces van de huid vertragen,
 • versterking van collageen- en elastinevezels,
 • dringt diep door in de huid en verbetert haar structuur, samenhang en elasticiteit,
 • verzacht en vermindert huidbeschadigingen, stimuleert regeneratieve processen,
 • om de huidskleur te verbeteren,
 • die de huid voorziet van gemakkelijk opneembare essentiële vitaminen, mineralen en onverzadigde vetzuren.

Een breed spectrum aan waardevolle eigenschappen, een gerichte selectie van ingrediënten, een hoge concentratie bioactieve stoffen – er bestaat geen twijfel over dat Revamin deskundig is ontwikkeld en de optimale keuze is als u uzelf wilt trakteren op een effectieve behandeling voor het verminderen van striae, maar zonder de noodzaak om schoonheidssalons en klinieken te bezoeken, in het comfort van uw eigen huis.

KOOP REVAMIN STRETCH MARK NU

Revamin Stretch Mark – formulering

De crèmes tegen huidstriemen die momenteel op de markt zijn, hebben meestal zeer beperkte formules en kunnen daarom niet zo complex en krachtig zijn als Revamin Stretch Mark, dat een uitzonderlijk rijk brouwsel van bio-stoffen is. Dit maakt het des te meer onze aandacht waard als u op zoek bent naar een product dat niet alleen doeltreffend maar ook snel werkt.

Laten we eens kijken welke ingrediënten Revamin bevat:

 • Aloë bladsap – hydrateert en voedt de huid diep. Het vertraagt de voortgang van huidverouderingsprocessen, en wat meer is, het neemt een paar jaar weg. Het verzacht en verlicht irritatie, bestrijdt ontstekingen, elimineert huidbeschadiging. Het versnelt de regeneratie van de opperhuid en de wondgenezing, stimuleert het regeneratieproces en helpt de gave structuur van de huid te herstellen.
 • Avocado-olie – een bestanddeel dat zeer nuttig is voor de wederopbouw van de huid en het herstellen van een mooie, gezonde, jonge uitstraling. Het is rijk aan waardevolle stoffen voor de huid: vitaminen, antioxidanten, fytosterolen, omegazuren 3, 6 en 9. Voedt het huidweefsel grondig, beschermt tegen vochtverlies, versterkt de beschermende barrière tegen schadelijke factoren. Tegelijkertijd stimuleert het het huidvernieuwingsproces, verhoogt het de elasticiteit van de huid, vermindert het striae en helpt het bij het herstellen van een gelijkmatige en gladde huidstructuur.
 • Abrikozenpitolie – hydrateert de huid intensief, ondersteunt het exfoliatieproces van beschadigde, overbodige stukjes epidermis. Vermindert striae en elimineert alle andere veranderingen van de huid, waardoor deze weer glad en zijdezacht wordt. Het helpt ook om huidontstekingen snel en efficiënt te bestrijden. Verstevigt, verbetert de spanning, revitaliseert en verfraait de huid.
 • Vitamine E – een zeer sterke antioxidant die het huidverouderingsproces aanzienlijk vertraagt. Terwijl het zorgt voor het jonge uiterlijk van de huid, stimuleert het tegelijkertijd regeneratieve processen, waardoor onaantrekkelijke huidfoutjes, zoals striae, littekens, vlekken, vlekken en verkleuringen worden weggewerkt. Het verheldert de huid en geeft haar weer een mooie, egale kleur. Het hydrateert, smeert en bestrijdt ontstekingen. Verstevigt en verstevigt de huid, verhoogt de elasticiteit.
 • Vitamine C – stimuleert de productie van de basisbouwsteen van de huid, d.w.z. collageen, en draagt zo bij tot de verbetering van de huidstructuur. Net als vitamine E is vitamine C ook een sterke antioxidant die huidveroudering tegengaat. Het bestrijdt landbouwradicalen die schade toebrengen aan huidcellen, vertoont verhelderende eigenschappen, doet verkleuringen, striae en andere huidveranderingen verdwijnen. Helpt de huid er jonger en vitaler uit te zien.
 • Herstellende samenstelling van plantaardige oliën – is een uitstekende afwerking van de samenstelling van Revamin Stretch Mark. De samenstelling bevat verschillende door cosmetologen en dermatologen meest gewaardeerde oliën met een intensief huidregenererend effect.

Revamin Stretch Mark – hoe gebruik je het preparaat en welke effecten kunnen worden bereikt?

 Revamin zwangerschapsstriemen crème

Revamin Stretch Mark moet 2 keer per dag worden aangebracht. Breng de crème aan op de aangetaste zone en wrijf zachtjes in met ronddraaiende bewegingen. Voor de beste resultaten moet u het product regelmatig gebruiken, minimaal 3-4 weken. De precieze duur van de behandeling hangt echter af van de intensiteit en het volume van de striae.

Effecten van Revamin Stretch Mark:

 • een zichtbare vermindering van de zichtbaarheid van striae,
 • snellere regeneratieprocessen van huidweefsel,
 • Intensievere collageen synthese, verbeterde huidkwaliteit,
 • gladstrijken van de huid, versoepelen en minder zichtbaar maken van striae, vervagen van de contouren ervan en egaliseren van de huidskleur,
 • toename van de elasticiteit van de huid,
 • voedt, verstevigt en verjongt de huid,
 • hydratatie en smering van de huid, waarbij het juiste niveau van hydratatie en huidskleur wordt gehandhaafd,
 • het elimineren van ontstekingen,
 • de weerstand van de huid tegen de verdere vorming van striae en andere ongunstige veranderingen te verhogen.

Revamin Stretch Mark – adviezen

Het product krijgt positieve beoordelingen van gebruikers. Het wordt zeer vaak aangeduid als nummer 1 onder de huismiddeltjes tegen striae.

Volledige tevredenheid over de aankoop, snelle terugkeer naar een mooie huid zonder vlekken, het gevoel terugwinnen van de aantrekkelijkheid van het eigen lichaam – dit zijn de veelgehoorde opmerkingen aan het adres van Revamin Stretch Mark. Reviews op het internet suggereren dat Revamin veel beter is dan concurrerende specifieke middelen.

De cliënten zijn van mening dat Revamin, in vergelijking met andere middelen tegen striae, zich duidelijk onderscheidt op het gebied van kwaliteit. Het vermindert zichtbaar striae en maakt de huid uitstekend gevoed, geregenereerd, stevig en glad.

Wanneer de gebruikelijke zalf met twee of drie ingrediënten voor striae niet veel kan uitrichten, bewijst Revamin een doeltreffend middel te zijn om de huid te herstellen. Volgens veel reviews is Revamin Stretch Mark de beste remedie tegen striae voor vrouwen die het probleem zelf willen aanpakken zonder gebruik te hoeven maken van de diensten van schoonheidsspecialisten of esthetische artsen.

Klik en bezoek de website van de fabrikant van de Revamin Stretch Mark, waar u meer over het product te weten kunt komen en het kunt bestellen.

 Revamin zwangerschapsstriemen crème

KOOP REVAMIN STRETCH MARK NU

Bronnen:

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin