komorki macierzyste

Stamceltherapie als methode om kaalheid tegen te gaan

Behandeling met behulp van stamcellen is een van de meest moderne vormen van therapie die onder andere wordt gebruikt bij de bestrijding van alopecia. Net als de behandeling met bloedplaatjesrijk plasma waarover we in dit artikel schreven, bestaat het uit het injecteren van de eigen cellen van de patiënt in de hoofdhuid. Dit is wat het de moeite waard is om te weten over de behandeling van kaalheid van stamcellen.

Wat is stamcelbehandeling?

StamceltherapieStamcellen, die momenteel in vele takken van de geneeskunde worden gebruikt, zijn speciale, niet-gespecialiseerde cellen van het organisme, die het vermogen hebben om zich in alle soorten cellen om te vormen en in principe onbeperkt kunnen delen en vernieuwen.

De behandeling van alopecia met hun deelname, net als bij de behandeling van andere soorten schade en veranderingen, heeft tot doel het regeneratieproces te stimuleren door de hoofdhuidcellen en de haargroei te stimuleren. Wat belangrijk is, het stimuleert de vorming van nieuwe haarfollikels en mobiliseert slapende bollen.

De procedure zelf bestaat uit het afnemen van bloed van de patiënt en het isoleren van de juiste cellen, waarna de stamcellen van de hoofdhuid met de hoofdhuid worden geïnjecteerd. De stamcellen worden geïsoleerd door middel van een veilige, technologisch geavanceerde methode. De injectieprocedure wordt over het algemeen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

Doeltreffendheid van de stamcelbehandeling

Terwijl mesotherapie met bloedplaatjesrijk plasma een reeks behandelingen vereist, stelt het gebruik van intensiever en sneller werkende stamcellen u in staat om met één behandeling het gewenste resultaat te bereiken. Het heeft ook een positief effect op de bloedtoevoer naar het hoofd, verbetert de conditie van de haarfollikels, wat essentieel is voor de reconstructie van het haar.

Stamcel mesotherapie wordt vooral aanbevolen voor mensen die lijden aan alopecia androgene alopecia, taarten of littekens en in geval van gevorderd haarverlies.

Stamceltherapie – prijs

De behandeling van alopecia met behulp van stamcellen uit het bloed van de patiënt is momenteel een van de meest effectieve en moderne methoden, helaas ook een van de duurste. De kosten van één enkele behandeling, in dit geval gelukkig de enige, variëren van enkele tot enkele duizenden €.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin