4Flex – een supplement ter ondersteuning van het functioneren en de conditie van gewrichten

4flex

Een belangrijk element van de botstructuur, namelijk de gewrichten, wordt meestal pas onthouden wanneer ze ons beginnen te storen. Om ze tot op latere leeftijd in goede staat te houden, is het de moeite waard om ze veel eerder te verzorgen, vooral als ze bijzonder belast zijn. Het 4Flex voedingssupplement zal hierbij een belangrijke bondgenoot zijn.

Hoe zorg je voor de gewrichten en hoe voorkom je vervelende gewrichtsproblemen?

rugklachten

Een gewricht is een complex element dat botten met elkaar verbindt en ze laat bewegen. De gewrichten bestaan uit het kraakbeen en een gewrichtskapsel gevuld met gewrichtsvocht en zijn omgeven door ligamenten en spieren. Storingen in het functioneren van gewrichten beginnen meestal met het kraakbeen, dat na verloop van tijd en als gevolg van overmatige belasting verslijt, wat een aantal pijnlijke en beperkende gevolgen heeft.

Een goede gewrichtsverzorging betekent vooral een gezonde levensstijl. Dit geldt in de eerste plaats voor regelmatige, zij het matige, lichamelijke activiteit. Dagelijks een half uur lopen, oefeningen thuis, yoga, dansen, aerobics, zorgen ervoor dat je je mobiliteit op peil houdt en stijfheid voorkomt, ook, en misschien vooral, als het om senioren gaat. Systematisch bewegen is vooral belangrijk voor mensen die permanent in één positie werken.

Een evenwichtige en gezonde voeding en het voorkomen van overgewicht zijn niet minder belangrijk voor onze gewrichten. Elke kilo extra gewicht als gevolg van verkeerde voeding en gebrek aan beweging is een extra belasting voor de gewrichten. Hun goede conditie wordt positief beïnvloed door een dieet met vis en plantaardige oliën, zuivelproducten en donker brood, een grote hoeveelheid groenten en fruit.

Extra ondersteuning – 4Flex voor de gewrichten

4flex

Als u al last heeft van gewrichtsproblemen, kunnen noch uw dieet, noch uw lichaamsbeweging volstaan. Dan moet je naar het juiste voedingssupplement grijpen, dat het lichaam zal voorzien van stoffen die de gewrichten versterken en regenereren. 4Flex is onder andere gericht op senioren, mensen met overgewicht en obesitas en, in het algemeen, mensen met zware gewrichten, zoals sporters. Het gebruik ervan wordt ook aanbevolen bij fracturen, dislocaties, overbelasting, problemen met het ellebooggewricht, meniscus, ligamenten, heupgewricht of enkelgewricht.

4Flex wordt vooral aanbevolen in geval van collageentekort, dat direct van invloed is op de conditie van gewrichten en pezen. De onvermijdelijke daling van het collageengehalte bij het ouder worden resulteert in een progressieve degeneratie van het gewrichtskraakbeen, wat op zijn beurt bijdraagt tot een vermindering van de mobiliteit en ernstige pijn. 4Flex kan ook worden gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van osteoporose.

Kijk er ook eens naar: Pleisters voor gewrichtspijn Nivelisan

4Flex – samenstelling en werking

Het is een poedersupplement dat gemakkelijk opneembaar hydrolysaat van natuurlijk collageen van natuurlijke oorsprong bevat. Het nieuwe generatie collageen in het preparaat heeft een belangrijke invloed op alle elementen van het gewricht, zodat het mogelijk is om het kraakbeenweefsel te vernieuwen. Het stimuleert de synthese van collageen type II en heeft een positieve invloed op de conditie van het gehele gewricht en bot. Dankzij deze eigenschappen verhoogt 4Flex de mobiliteit en flexibiliteit van de gewrichten, waardoor de functionaliteit van het bewegingsapparaat wordt verbeterd. Het verlicht pijn en reumatische klachten, vermindert het risico op verdere ziekten of verwondingen.

Andere producten van de 4Flex lijn

Vanwege de effectiviteit en populariteit van het supplement bij de behandeling van alle gewrichtsproblemen heeft de fabrikant besloten om ook andere varianten van de geneeskunde te ontwikkelen. Deze omvatten 4Flex Sport en 4Flex Silver.

4flex sport

4Flex Sport is een unieke combinatie van collageen en L-carnitine, voornamelijk bestemd voor sporters. L-carnitine verhoogt de spierkracht en ondersteunt de spieropbouw en heeft tegelijkertijd invloed op een snellere regeneratie na de training. Bovendien verbetert het de tolerantie voor lichaamsbeweging en voorkomt het vermoeidheid, het versnelt ook de vetverbranding.

4flex silver

Naast collageen bevat 4Flex Silver calcium dat van invloed is op de gezondheid van de botten en de conditie van de spieren, evenals vitamine D, wat ook van groot belang is voor de gezondheid van botten en gewrichten en voor de opname van calcium door het lichaam.

4Flex – Meningen

Het supplement is van groot belang voor de patiënten, hoewel er, zoals altijd in dergelijke gevallen, naast enthousiaste opmerkingen, ook enkele meer sceptische opmerkingen zijn. Wat belangrijk lijkt in het geval van 4Flex, zijn de bijwerkingen over het algemeen niet aanwezig, het is zeldzaam om te lezen over sporadische gastro-intestinale aandoeningen. Sommige commentatoren stellen echter de kwestie van de vrij slechte samenstelling van de voorbereiding aan de orde. Aan deze mensen kunnen we nog een ander gewrichtssupplement aanbevelen – ProFlexen, een meercomponentenproduct met complexe werking.

proflexen

Naast collageen type II bevat ProFlexen glucosamine, chondroïtine, vitamine C, MSM, kruiden- en fruitextracten, mangaan, zink en selenium. Met zijn veelzijdige, brede formule heeft ProFlexen een veelzijdige werking – het beschermt tegen gewrichtsaandoeningen en verbetert de gewrichtsfunctie en de gewrichtsgezondheid in geval van ziekte.

Daarom is ProFlexen toegewijd aan ouderen, mensen die last hebben van degeneratieve veranderingen, mensen die intensief sporten en mensen die worden blootgesteld aan overmatige belasting door hun karkas of de aard van het werk.

proflexen

Wij bevelen ook aan:

Category: gezondheid

7 comments

  1. Ik moet toegeven dat ik na 4flex iets beters verwachtte. Aangemoedigd door de positieve meningen kocht ik dit geneesmiddel, na ongeveer 2 maanden gebruik voel ik een zeer kleine verbetering in de werking van de kniegewrichten. De pijn en stijfheid van de gewrichten komen nog steeds voor, het voordeel is dat ze een lagere intensiteit hebben, ze zijn niet zo hevig. In het algemeen werken de gewrichten iets vrijer, maar ik heb nog steeds moeite met lopen.

  2. En wat mij betreft, voldoet het aan zijn doel. Ik kan zeggen dat ik een zeer lichamelijk actief persoon ben – lichamelijk werk met het tillen van zware dozen, en na het werk ontspan ik het beste in de sportschool 😉 Ik schrik er niet voor terug om oefenmachines te gebruiken. Over het algemeen heb ik zeer zware gewrichten, die ik zeer pijnlijk begon te voelen. Ik moest wat training doen en ben tegelijkertijd begonnen met het aanvullen van 4 Flex. Na ongeveer een maand zijn de gewrichtspijnen verdwenen, ik loop normaal, de schouder stoort me niet. Ik beveel het aan.

  3. Asa90, je bent een heel jong persoon (te oordelen naar het aantal in de bijnaam dat je leeftijd aangeeft), dus je lichaam regenereert snel en efficiënt, en je gewrichten ook. Bovendien, zoals je zelf al zei, waren de veranderingen overbelast, was het genoeg om de training te vertragen en het gebruik van collageen te verminderen en was alles prachtig vernieuwd en gestopt met het lastigvallen van de training. Ik ben een beetje ouder dan jij, ik train ook, maar ik probeer mijn gewrichten niet te zwaar te belasten, omdat ik weet hoeveel het me kost om later – oh, voor een lange tijd 😉 fit te worden. Ooit kreeg ik mijn enkelgewrichten met loopintervallen op amen en geen enkel medicijn hielp, een half jaar lang was ik praktisch uitgesloten van training. Ook zo’n tip voor de toekomst, adviseer ik u om niet profylactisch door te dringen en uw gewrichten te verzorgen 🙂

  4. Ik ben het eens met OlgaEm, ik heb hetzelfde. Ik loop een beetje te ver of ik zwaai te hard met mijn halter en de gewrichten beginnen te praten. Dan kunnen zulke pijnen maandenlang aanhouden. En eens, zelfs als er een soort van spanning verscheen, was het een vod en er was geen een spoor van het in een keer 😉 vriendelijke groeten

  5. Ik train er niet, omdat mijn gewrichten me dat niet toestaan 😛 Wat 4 buigingen betreft, het voldoet niet aan zijn taak in geval van grotere gewrichtsproblemen.

  6. Hij hielp me bij de vernieuwing van het gezamenlijke kraakbeen in zijn tijd. Desalniettemin ben ik voorlopig van mening dat er veel betere geneesmiddelen en gezamenlijke supplementen op de markt zijn. De 4Flex heeft helaas een nogal slechte opstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr