thistle 2702532 1280

Kruidenhaar – ontmoet 7 preparaten op basis van planten voor haaruitval en haargroei

Goed geselecteerde en lang gebruikte kruiden zijn een effectieve manier om met veel kwalen om te gaan. Dit geldt ook voor haarproblemen, die vaak worden overwonnen dankzij de kracht van plantenextracten. Echter, door tijdgebrek geven we vaak onze eigen voorbereiding van kruidenbehandelingen voor haar op. Gelukkig hebben we vandaag de dag kant-en-klare cosmetische preparaten op basis van plantenextracten die ons kunnen helpen om onze droom haarconditie te bereiken. Hier zijn ze dan.

1. Kruidenhaar elixer Green Pharmacy

green pharmacyDe haaruitvaldrank Green Pharmacy is een samenstelling van vier kruiden verrijkt met soja-eiwitten. Het preparaat bevat extracten van veldpaardenstaart, grotere klis, paardenkastanje en smalbladige lupine. Elixir helpt verzwakt haar kracht en vitaliteit terug te winnen, vermindert overmatig haarverlies, voedt het haar en verbetert het uiterlijk. De formule is gebaseerd op oude recepten van kruidkundigen. De prijs van het product is ca. 4 €.

2. actieve Serum voor haar 7 kruiden Eerste hulp kit Agafii

apteczka Agafii aktywne ziolowe Serum na porost wlosow 150ml.jpg 284x300 1Kruidenhaar werkt het best in de vorm van meer-componenten, sterk geconcentreerde composities. Een daarvan is Active Serum van Agafii Eerste Hulp Kit. Het preparaat is een compilatie van maar liefst zeven geneeskrachtige planten: salmonella, ginseng, Chinese citrien, klis, brandnetel, citroenmelisse, berkensap. Dankzij het brede scala aan ingrediënten helpt het bij het oplossen van veel verschillende haarproblemen. Het verzacht onder andere overmatig haarverlies, laat het haar sneller en dikker groeien, helpt beschadigd haar te regenereren, vermindert de vettigheid van het haar, bestrijdt roos, verbetert de conditie van de hoofdhuid en het haar. De prijs van het product bedraagt ca. 8 €.

3. regenererende haarversterkende Agafii-formules voor het haar

receptury Agafii tonik do wlosow regenerujacy 150 ml.jpg 297x300 1Regenererende haar tonicum uit de Agafii formule serie is 4 kruiden om het haar te versterken in een vloeibare formule. Het preparaat onderscheidt zich door een interessante, unieke samenstelling, waarbij de bekendste kruiden voor het haar, zoals paardenstaart of brandnetel, ontbraken. In hun plaats schijnen zodanig geneeskrachtige planten als: Oman, distel, honing, honing, elzenkegels. Het tonicum heeft een regeneratieve werking op haar en hoofdhuid, helpt haaruitval te verminderen en helpt het haar te revitaliseren. De prijs van het product is ca. 4 €.

4. behandeling in Farmona Herbal Care-ampullen

farmona herbal care paardenstaartFarmona Herbal Care ampullen bevatten een sterk geconcentreerd extract van de paardenstaart, dat beschouwd wordt als een van de meest effectieve kruiden voor haaruitval. De bereiding bevat ook andere plantaardige ingrediënten – aloë vera sap en ginseng. Eén pakket is genoeg voor vijf regeneratiebehandelingen. Behandeling in Farmona Herbal Care-ampullen helpt ons bij haarproblemen zoals: overmatig haarverlies, te dun haar, te dun haar, verzwakt, beschadigd, splijtend en futloos haar. De prijs van het product bedraagt ca. 8 €.

5. Capitavit Herbapol afvoer.

capitavit herbapolCapitavit Herbapol is een versterkende, voedende en verbeterende conditioner die ontworpen is om in de hoofdhuid te worden ingewreven. Het zal zeker interessant zijn voor mensen die hun haar zo snel mogelijk willen laten groeien, maar ook voor mensen die klagen over verzwakt, dun, dun, dun, dun, beschadigd, mat haar. Het product bevat bekende en gewaardeerde kruiden voor de haargroei zoals brandnetel, calamus, klis, klis, klis, paardenstaart, goudsbloem en hop. Bovendien is het verrijkt met vitamine F. De prijs van het product is ca. 3 €.

6. Serum Klis anti-haarverlies met groeiactivator Elfa Pharm

Serum lopianowe do wlosow z kompleksem bh intensive przeciw wypadaniu wlosow z aktywatorem wzrostu 300x300 1Serum Burdock van Elfa Pharm is gebaseerd op de grotere klit, bekend om zijn gunstige effect op het haar, die uit CO2 is gehaald om de kracht ervan te vergroten. Serum biedt ook een breed scala aan plantaardige ingrediënten (zoals sabale palmextract, brandnetel, rozenbottel, tijmolie, rozemarijnolie) en eiwitten en vitaminen. Serum łopianowe versterkt en regenereert het haar, stimuleert de groei en vermindert haaruitval, en zorgt ervoor dat het haar zijn glans en gezonde, esthetische uitstraling terugkrijgt. De prijs van het product is ca. 4 €.

7. Ayurvedische haaruitvaltherapie Orientana

Ayurvedische haaruitvaltherapie OrientanaDe bereiding is gebaseerd op traditionele Ayurvedische recepten. De samenstelling bevat kruiden voor haaruitval, evenals oliën en extracten met reparatie, versterking, het verbeteren van de conditie van haar en hoofdhuid en het stimuleren van haargroei. Enkele van de ingrediënten in de Ayurvedische haaruitvaltherapie zijn kokosolie, sesamolie, amandelolie, melkferment, Centella asiatica, lawsonia, kardemomolie. De prijs van het product bedraagt ca. 9 €.

De werking van kruidenwrijven wordt versterkt door een aangepaste selectie van voedingssupplementen voor verzwakt haar. Ontdek de meest effectieve door hier te klikken.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin