magnetic insoles

Magnetic Insoles – biomagnetische schoeninlegzool voor pijn en een betere werking van het hele lichaam

Magnetic Insoles inserts als methode van pijnbestrijding

hoofdmassage

Als je pijn voelt, lijkt het het makkelijkst om pijnstillers te nemen. Ze blijken echter niet altijd effectief te zijn op de lange termijn, en het gebruik ervan is niet zonder invloed op ons lichaam. Het is altijd bekend geweest dat de beste en veiligste methoden voor allerlei kwalen natuurlijk zijn, hoewel ze natuurlijk niet in alle gevallen voldoende zijn.

Echter, als het gaat om voet-, been- of rugpijn, veroorzaakt door reuma, ruggengraat-, gewrichts-, circulatieproblemen, migraine en zelfs andere, verder weg gelegen ziekten, is het de moeite waard om de methoden te gebruiken die al duizenden jaren bekend zijn bij de alternatieve geneeskunde.

Acupressuur, gebruikt in het oude China en momenteel een renaissance van acupressuur beleeft, is een behandelingsmethode die bestaat uit het comprimeren en masseren van individuele punten van het lichaam, wat het zenuwstelsel stimuleert en daardoor kwalen vermindert en het functioneren van een bepaald orgaan of lichaamsdeel verbetert. Naast het verlichten van de pijn heeft acupressuur een ontspannend effect, waardoor spanning, vermoeidheid en stress worden verminderd. Magnetische inlegzolen voor schoenen maken gebruik van de techniek van acupressuur en helende massage en de eigenschappen van het magnetisch veld, die belangrijke punten van de voet beïnvloeden.

De behandeling door middel van het magnetisch veld en de compressie van belangrijke gebieden heeft een even respectabele traditie als vele andere technieken van de natuurgeneeskunde, en de voordelen van deze methode worden aangetoond door het feit dat het wordt gebruikt in de meeste orthopedische chirurgie vandaag de dag, parallel aan de meest moderne medische technologie. Dit soort natuurlijke therapie verlicht niet alleen de pijn, maar verlicht ook de spanning en stimuleert de kracht van het lichaam, verbetert de bloedsomloop en ondersteunt de vitale functies, herstelt de energiebalans en verbetert de stofwisseling.

Biomagnetische inlegzolen voor schoenen Magnetic Insoles – eigenschappen en prestaties

Magnetic Insoles

Therapeutische Magnetic Insoles schoeninlegzolen gebruiken acupressuur en therapeutische massagetechniek en magnetisch veld. Door de ingebouwde magneten werken ze in op belangrijke punten in de voet. Omdat ze goed geprofileerd zijn en aangepast aan de natuurlijke vorm van de voeten, ondersteunen ze het werk van spieren, gewrichten en banden.

Bovendien hebben ze een stimulerend effect op de receptoren, die zijn toegewezen aan belangrijke systemen en organen van het menselijk lichaam, terwijl ze deze versterken en ontspannen. Door het feit dat er enkele duizenden zenuwuiteinden in de voeten zitten, verlicht een massage met het gebruik van schoenzolen vele kwalen, die niet alleen direct gerelateerd zijn aan het osteoarticulaire systeem.

Biomagnetische Magnetic Insoles inserts werken op meerdere vlakken. Allereerst dringen compressie en magnetische prikkels door in de pijnlijke delen van het lichaam, waardoor de pijnimpulsen op celniveau worden gestopt. Daarom kunt u al na enkele dagen gebruik een duidelijke vermindering van de pijn en na verloop van tijd een verbetering van de motiliteit en een gevoel van lichtheid en verfrissing waarnemen.

Ten tweede, het langere effect van magnetische inserts betekent algemene versterking van het lichaam, eliminatie van ontsteking, stopzetting van verschillende soorten kwalen, normalisering van de hormonale economie, herstel van de juiste stofwisseling. Het niveau van oxygenatie en voeding van de cellen neemt toe, toxines worden uitgescheiden.

Ten derde beginnen de effecten van de inserts zich op cellulair niveau op te stapelen en als gevolg daarvan krijgt het organisme zijn regeneratieve vermogen terug, vooral met betrekking tot reumatische aandoeningen en artritis.

Therapie-effecten met Magnetic Insoles

Magnetic Insoles schoeninlegzolen worden in de eerste plaats aanbevolen vanwege hun effectiviteit, maar ook, in tegenstelling tot pijnstillers, vanwege hun neutraliteit naar het lichaam toe. Ze hebben geen bijwerkingen, integendeel, het dragen van inserts kan gunstig zijn voor de conditie van het hele lichaam. Dankzij de verworvenheden van de moderne technologie en het gebruik van de erkende traditie van de natuurgeneeskunde hebben we te maken met een soort van helende voetmassage, tegelijkertijd mechanisch en magnetisch, die vrijwel de hele dag kan worden ervaren, ongeacht de omstandigheden.

Ingebouwde magneten masseren de broek van de voeten, verbeteren de bloedsomloop en stimuleren de zenuwreceptoren in de voeten. Door een betere bloedcirculatie in het hele lichaam wordt het transport van zuurstof en voedingsstoffen naar alle organen sneller en efficiënter, worden de stofwisseling en de verwijdering van toxines versneld, worden de hormoonhuishouding en de enzymenniveaus genormaliseerd.

De effecten van de therapie zijn vooral zichtbaar bij klachten van ledematen en rug, migraine, circulatie en hartproblemen. Door uw voeten tijdens het lopen te masseren, verminderen biomagnetische schoenzolen voet- en spierpijn, krampen en zwellingen. Ze verlichten de pijn in de wervelkolom en de gewrichten veroorzaakt door migraine en menstruatie, verlichten vermoeide voeten, minimaliseren de symptomen van zogenaamde koude voeten en handen, verbeteren het algemene welzijn.

Tegelijkertijd hebben ze een positieve invloed op het functioneren van de interne organen – lever en alvleesklier, longen en nieren. Dit is niet alles, door een betere voetventilatie dan bij traditionele schoenen zonder inlegzolen, voorkomen ze schimmelziekten en andere dermatologische problemen.

Biomagnetische inlegzolen voor Magnetic Insoles schoenen – feedback van de gebruiker

Magnetic Insoles

De voordelen van het nieuwe product zijn met name zichtbaar voor mensen die door hun levensstijl of type werk gedwongen worden om lang te lopen of te staan.

Begeleidende pijnen in de wervelkolom en de gewrichten, spierspasmen, gevoelloosheid, zijn kwalen die ze tot nu toe tevergeefs hebben geprobeerd. Veel gebruikers beweren dat ze niet geholpen zijn door tijdelijke massages of oefeningen, of door pijnstillers of speciale schoenen. Ze voelden zich alleen opgelucht door het gebruik van magnetische schoenzolen en het systematisch dragen ervan voor een bepaalde tijd.

In de commentaren die op het internet zijn geplaatst kunt u ook meningen vinden van sceptici, die niet geloofden dat ze zonder sterke drugs de pijnlijke pijn in de ruggengraat of de knieën zouden kwijtraken. Verklaringen als: “Ik twijfelde al aan het feit dat iets mij zou genezen”, “Ik geloofde niet dat er een maatregel was die mij zou helpen”, “Ik was ervan overtuigd dat pijn mij voor de rest van mijn leven zou vergezellen”, er is een heleboel op het web te vinden. Ondertussen bleek in de meeste gevallen dat zo’n alledaagse oplossing als het dragen van therapeutische biomagnetische inserts echt hielp. Degenen die naar hen toe zijn gekomen, benadrukken niet alleen hun nut, maar ook hun natuurlijkheid en eenvoud in gebruik.

Hoe gebruik je de inserts?

Om de inlegzolen goed te laten functioneren, moeten ze worden aangepast aan de lengte van de voet, zodat ze volledig in de schoen passen. Wandelen op blote voeten of in dunne panty’s of sokken is aan te bevelen. De inzetstukken moeten in eerste instantie 2-3 uur per dag worden gedragen en deze tijd moet geleidelijk worden verlengd.

Contra-indicaties voor magnetische oorstukken kunnen elektrische apparaten zijn, zoals pacemakers of hoortoestellen. Het wordt ook niet aanbevolen voor gebruik door zwangere vrouwen.

De inserts mogen niet worden opgeslagen in de buurt van apparaten die magnetische en elektromagnetische velden uitzenden.

Hoe koop je Magnetic Insoles?

De aankoop gebeurt het best via de website van de fabrikant, aangezien dit de enige manier is om de kwaliteit en de originaliteit van het product te garanderen. Op dit moment is er een aantrekkelijke promotie beschikbaar op de website van de fabrikant, waar we inserts kunnen kopen tot de helft van de prijs.

Hier gaat u naar fabrikant Magnetic Insoles

Magnetic Insoles

Lees ook onze andere reviews:

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin