pexels artem podrez 4492098

Melatonine tabletten, rangschikking van de beste slaapmiddelen zonder recept

Een gezonde, diepe en regelmatige slaap is een eerste vereiste voor een goede lichaamsfunctie. Onvoldoende rust leidt tot verzwakking van de fysieke en mentale vorm en een algemene verslechtering van onze levenskwaliteit. Ondertussen klagen steeds meer mensen over slaapstoornissen. Ze uiten zich op verschillende manieren – problemen met inslapen, vaak wakker worden tijdens de nacht, ondiepe slaap of zelfs een totaal gebrek aan slaap. Het is de moeite waard om dit soort problemen zo snel mogelijk aan te pakken, want een langdurig slaaptekort leidt tot een slechtere conditie van het lichaam en verhoogt de kans op ernstige ziekten.

Melatonine – een remedie voor slaapproblemen

Om eindelijk weer fatsoenlijk te kunnen slapen, is het de moeite waard om naar melatonine te grijpen, dat bekend staat om zijn regulering van het dagritme en het herstel van een diepe, goede slaap. De markt biedt een hele reeks preparaten met melatonine, maar de kwaliteit ervan is niet hetzelfde. Dus welk supplement moet ik kiezen? Welke is de beste?

Wij stellen u een rangschikking voor van melatonine tabletten, die u zullen helpen het tegengif voor slaapproblemen te vinden. Bij de selectie van de produkten werden de volgende criteria gehanteerd : kwaliteit en sterkte van de preparaten, hoeveelheid en dosering van de werkzame bestanddelen, werkingswijze en omvang van de werking, adviezen van specialisten en gebruikers.

Melatonine tabletten – rangschikking van de beste melatonine supplementen

Plaats 1 – Melatolin Plus

 Melatonin Plus

Het rijkste, best samengestelde en meest effectieve product op de markt dat slaapproblemen bestrijdt is Melatolin Plus. Het bevat maar liefst 10 actieve ingrediënten die niet alleen de symptomen van slaapstoornissen wegnemen, maar ook de oorzaken bestrijden! Bovendien beschermt Melatolin Plus onze psychische toestand volledig en heeft het een positieve invloed op ons humeur gedurende de dag.

Melatolin Plus heeft, dankzij de optimale dosis melatonine en de bestanddelen die ermee samenwerken, een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, waardoor het interne evenwicht wordt hersteld en een stabiele en goede nachtrust wordt bevorderd. Het reguleert op doeltreffende wijze het dagelijkse ritme en vermindert inslaapproblemen ten gevolge van onregelmatige slaappatronen. Het ontspant, verlicht spanning, stress en zware gedachten.

Melatolin Plus brengt ons geleidelijk in de sfeer van de slaap, helpt ons snel en soepel in slaap te vallen, en zorgt gedurende de nacht voor een diepe, ononderbroken slaap, zodat we ons bij het ontwaken uitgerust, voldaan, vol energie en actiebereid voelen.

Frequente slaapstoornissen hebben een negatieve invloed op ons welzijn en belemmeren ons dagelijks functioneren op alle gebieden van het leven. Irriteerbaarheid, slecht humeur, concentratie- en geheugenproblemen, hoofdpijn, angst, depressies, uitputting, hartstoornissen – dit zijn slechts enkele van de negatieve effecten die samenhangen met een langdurig slaaptekort. Melatolin Plus stabiliseert het slaap- en waakritme en bevrijdt ons van al deze nadelige gevolgen voor de gezondheid, waardoor onze uitstekende psychofysieke conditie wordt hersteld.

De ingrediënten in Melatolin Plus zijn:

 • Melatonine – een natuurlijk hormoon in ons lichaam dat ons slaperig maakt en de slaap regelt. Mensen die last hebben van slaapproblemen hebben een tekort aan melatonine. Het Melatolin Plus-preparaat herstelt, dankzij een aangepaste dosis melatonine, het juiste peil van dit hormoon in het lichaam, en verhelpt zo alle slaapstoornissen. Het helpt u snel in slaap te vallen, voorkomt het verschijnsel van plotseling ontwaken na het slapengaan en de roes van gedachten gedurende de nacht, verandert de intermitterende, oppervlakkige slaap in een diepe, regenererende slaap zonder wakker te worden. Het geeft het effect van avondlijke verdoving en ontspanning. Het zorgt voor een voldoende lange slaap, waardoor we ons na het ontwaken verfrist en uitgerust voelen.
 • Melisse, hop, saffraan, kamille – 4 kruiden die bekend staan om hun kalmerende en licht slaapverwekkende eigenschappen. Ze ontspannen, kalmeren de zenuwen, verminderen emotionele opwinding, normaliseren de stemming, onderdrukken angst en helpen u rustig in slaap te vallen.
 • Ashwagandha – een van de meest effectieve adaptogenen en stressverlagers. Verbetert de geestelijke conditie, brengt een gevoel van innerlijke rust, stelt ons in staat beter afstand te nemen van problemen, verlicht angst en bezorgdheid, heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de slaap.
 • Gamma-aminoboterzuur (GABA) – stabiliseert de werking van het zenuwstelsel, vermindert overmatige opwinding en nervositeit, wat vooral nuttig is in de uren die aan de slaap voorafgaan.
 • L-tryptofaan – een belangrijk aminozuur dat de hersenfunctie verbetert. Het verbetert de stemming, reguleert de afscheiding van serotonine (gelukshormoon), vermindert stemmingswisselingen, voorkomt depressieve stoornissen. Neemt deel aan de regeling van de slaap-waakcyclus, vergemakkelijkt het inslapen en verdiept de slaap.
 • L-theanine – Nog een waardevol aminozuur met een uiterst gunstige invloed op de hersenen. Het verbetert de geestelijke prestaties, vermindert de gevoeligheid voor stress, helpt ons emoties beter onder controle te houden, bestrijdt depressieve toestanden, reguleert de stemming, kalmeert de zenuwen, versnelt het inslapen en helpt beter te slapen.
 • Vitamine B6 – ondersteunt het zenuwstelsel, zorgt voor het behoud van correcte mentale functies, beïnvloedt de stemming positief, verbetert de kwaliteit van de nachtrust.

Melatolin Plus bestrijdt op doeltreffende wijze slaapproblemen die worden veroorzaakt door hoge zenuwspanning, stress, sterke ervaringen, buitensporige verplichtingen en overwerk, en andere redenen. Het helpt ook bij slaapstoornissen die verband houden met het veranderen van tijdzone en ploegenarbeid.

De meest waargenomen effecten van Melatolin Plus door zijn gebruikers:

 • snel en gemakkelijk in slaap vallen,
 • het elimineren van slaapproblemen zoals: vaak wakker worden gedurende de nacht, plotseling wakker worden gedurende de nacht met een gevoel van angst en niet in staat zijn om weer in slaap te vallen, te vroeg wakker worden, ondiepe slaap en gebrek aan dromen,
 • het herstellen van een goede kwaliteit, genezende slaap,
 • het wegwerken van gebrek aan energie bij het ontwaken en slaperigheid overdag,
 • het verbeteren van de stemming,
 • vermindering van stress,
 • herstel van innerlijke harmonie.
In 1 verpakking van Melatolin Plus vindt u 60 capsules. Interessant is dat als u besluit het preparaat op de website van de fabrikant te bestellen, u samen met de capsules een gratis gids voor gezond slapen ontvangt!

NU MELATOLIN PLUS BESTELLEN

Plaats 2 – 4Mind RestMe

 4Mind Rust Me

4Mind RestMe is een preparaat met meerdere bestanddelen van goede kwaliteit dat helpt bij stoornissen van het dagelijkse slaap- en waakritme, alsook bij problemen met inslapen en het behouden van een diepe slaap gedurende de nacht. Actieve stoffen in het supplement zorgen ervoor dat ons organisme beter reageert wanneer het tijd is om naar bed te gaan. Het helpt ons te kalmeren, te ontspannen en ons slaperig te voelen. Daardoor kunnen we gemakkelijker en sneller in slaap vallen en beter uitrusten.

4Mind RestMe wordt gekenmerkt door een interessante, synergetische formule waarin melatonine voor de slaap samenwerkt met een complex van plantaardige ingrediënten zoals: ashwagandha, valeriaan, hop, passiebloem. Het supplement is ook verrijkt met magnesium dat de stemming verbetert en het zenuwstelsel reguleert.

4Mind Rest Me capsules zijn een goede ondersteuning voor ons in een situatie waarin we op zoek zijn naar een natuurlijke manier om de kwaliteit van de slaap te verbeteren en de nerveuze spanning te verminderen na een zware dag en wanneer we rekenen op een efficiënte regeneratie van het lichaam tijdens de nachtelijke uren en wakker worden zonder tekenen van vermoeidheid, maar vol van kracht.

BESTEL 4MIND RESTME NU

Plaats 3 – Jarrow Formulas Sleep Optimizer

 Jarrow Formulas Sleep Optimizer

Jarrow Formulas Sleep Optimizer is een samenstelling van 6 ingrediënten die slaapstoornissen vermindert. Het optimaliseert de slaap-waakcyclus, remt de activiteit van het zenuwstelsel in de avonduren, helpt te ontspannen en interne spanningen los te laten. Het vergemakkelijkt het binnentreden in een toestand van diepe slaap en voorkomt dat men ’s nachts wakker wordt. Het bevordert ook een goede regeneratie van het lichaam tijdens de nachtrust.

Melatonine wordt hier gecombineerd met extracten van de geneeskrachtige planten Melisse, Valeriaan en hop. Tryptofaan en aminoboterzuur (GABA) vervolledigen de inhoud. Jarrow Formulas Sleep Optimizer helpt ons door zijn goede samenstelling, die aminozuren, melatonine en kruiden bevat, om een goede kwaliteit van slaap te krijgen, zelfs wanneer we een onregelmatige levensstijl hebben en op verschillende tijden naar bed gaan, en wanneer we klagen dat we niet de beste zenuwconditie hebben.

SLAAP OPTIMIZER NU BESTELLEN

Plaats 4 – MyVita Silver Sen Pro Complex

 MyVita Silver Sen Pro Complex

MyVita Silver Sen Pro Complex capsules zijn een complex van natuurlijke ingrediënten die nerveuze spanning bestrijden, de slaap-waakcyclus in evenwicht brengen en helpen om de hele nacht ononderbroken te slapen. Het bevat passiebloemextract, dat ontspannend, kalmerend en anti-stress werkt, valeriaan en hop, die een slaap- en kalmerend effect hebben, en melatonine, dat u helpt snel in slaap te vallen en zorgt voor een goede nachtrust.

Het voedingssupplement MyVita Silver Sen Pro Complex bevat ook cichorei-inuline, dat zelden in slaappillen wordt aangetroffen en een prebiotisch effect heeft. Inuline helpt de bloedsuikerspiegel te normaliseren, ondersteunt het spijsverteringsstelsel en verbetert de darmmotiliteit. Dankzij een specifieke combinatie van slaap eigenschappen met pro-gezondheid eigenschappen, is het MyVita Silver Sen Pro Complex preparaat een universele ondersteuning voor ons lichaam.

BESTEL NU SILVER SLEEP PRO COMPLEX

Plaats 5 – Olimp Forsen Forte met Melatonine

 Olimp Forsen Forte met Melatonine

Als u op zoek bent naar een supplement dat tegelijkertijd tekorten aan vitaminen en mineralen aanvult die belangrijk zijn voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en helpt bij het handhaven van een optimale slaaphygiëne, dan is Forsen Forte met Melatonine wellicht een goede optie voor u. Het supplement is een combinatie van melatonine, kruidenextracten van hop, ashwagandha en citroenmelisse, alsmede vitamine B1, vitamine B6 en magnesium.

Dankzij B-vitaminen en magnesium heeft Forsen Forte met Melatonine een positief effect op onze geestelijke vorm en verbetert het de dagelijkse stemming. Het is nuttig bij grote mentale inspanning en emotionele spanning. Dankzij plantenextracten kalmeert het preparaat de zenuwen, ontspant het en verhoogt het de weerstand tegen stress. Dankzij melatonine vermindert het problemen met inslapen en ondersteunt het een goede, diepe en voldoende lange slaap.

FORSEN FORTE NU BESTELLEN

Plaats 6 – Doppelherz aktiv Na sen Forte

 Doppelherz aktiv Na sen Forte

Een ander universeel voedingssupplement dat tegelijkertijd de werking van het zenuwstelsel verbetert en de slaap regelt. Doppelherz aktiv Na sen Forte is een mengsel van melatonine, magnesium, vitamine B6, hop, melisse en lavendel.

Bifasische slaaptabletten zonder recept Doppelherz aktiv Na sen Forte helpen de spanning te verminderen en de emoties in de avonduren te kalmeren, zich te ontdoen van hardnekkige negatieve gedachten en angst te onderdrukken, en aan de andere kant onze biologische klok te ondersteunen en de slaap-waakcyclus te normaliseren. Zij helpen u in slaap te vallen, uw slaap te verdiepen en slaapstoornissen en vroegtijdig ontwaken, bv. in de vroege ochtenduren of midden in de nacht, te voorkomen.

FORTE SLEEP NU BESTELLEN

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/nutrition/melatonin-and-sleep
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/herbs-for-anxiety#summary
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/232138
Lees ook: Hoe om te gaan met stress

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin