witaminy2

Vitaminen voor haaruitval, Deel 2: Beste meercomponenten anti-haaruitval voedingssupplementen tegen haaruitval, Deel 2: Beste multicomponent anti-haaruitval voedingssupplementen

In de vorige post (hier beschikbaar) schreven we hoe we vitaminen voor het haar kunnen kiezen en wat zijn de voor- en nadelen van complexe en eendelige producten. Vandaag de dag citeren we de meest populaire en door onze klanten gewaardeerde meercomponentenpreparaten voor haaruitval en kijken we naar hun samenstelling en prijzen.

Uitgebreide haaruitval supplementen – productoverzicht

Hier zijn de meest populaire haaruitvalpreparaten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Vanwege de rijke samenstelling is het de moeite waard om er rekening mee te houden bij het plannen van een vitamine-minerale behandeling tegen haaruitval.

  • Follixin – kaalheidsbehandeling voor mannen. De samenstelling omvat een hydrolysaat van collageeneiwitten, zink, koper, koper, koper, B-vitaminen, brandnetelextract en veldpaardenstaart. Prijs – 49 € voor 60 capsules.
  • Provillus – een meercomponentensupplement dat haaruitval voorkomt en de haargroei stimuleert. Actieve bestanddelen: biotine, vitamine B6, zink, magnesium, sabale palmextract, plantenextracten. Prijs – ca. 35 € voor 60 capsules.
  • Solgar Hair, Skin, Nails – meerdelige pillen voor haargroei. Tegelijkertijd is het een preparaat met een regenererend en voedend effect op de huid en de nagels. Bevat zwavel, silicium, vitamine C, zink, koper, L-lysine en L-proline. Prijs – ca. 17 € voor 60 tabletten.
  • DX2 – haarversterkende capsules voor mannen. Het preparaat bevat 100 g paardenstaart in 1 capsule, naast L-cysteïne (5 mg), B-vitaminencomplex, vitamine E en A, zink, seleen, koper, jodium en ijzer. De prijs is ca. 8 € voor 30 capsules.
  • Dermena Complex – capsules voor verzwakt, gevoelig voor haaruitval. Bovendien heeft het preparaat een gunstige invloed op de conditie van de huid en de nagels. Samenstelling: B-vitaminen, veldpaardenstaart extract (50 mg in 1 capsule), lijnzaad extract, vitamine E, vitamine C, zink en selenium. De prijs is ca. 5 € voor 30 capsules.
  • Profolan – geavanceerde bereiding voor alopecia androgene alopecia, met de hoogste dosis zuiver veldpaardenstaart extract (400 mg in 2 capsules), daarnaast: brandnetelextract, tot twee zwavelhoudende aminozuren (taurine 200 mg en L-cysteïne 100 mg in 2 capsules), B vitaminen, biotine, vitamine A, zink en koper. Alle vitaminen en mineralen aanwezig in zeer hoge doses. Prijs – 32,55 € voor 60 capsules voor 3 verpakkingen, 24,50 € voor 60 capsules voor 6 verpakkingen.

Welke pillen te kiezen voor kaalheid?

bananenAls we de samenstelling van de afzonderlijke vitaminepreparaten voor haaruitval analyseren, kunnen we zien dat sommige van hen relatief kleine hoeveelheden actieve ingrediënten in dagelijkse porties hebben. Voedingssupplementen zoals DX2, Dermena Complex, Solgar, Solgar, Solgar, Solgar, Solgar Hair, Skin, Nails en Follixin kunnen nuttig zijn in geval van haaruitval die alleen wordt veroorzaakt door zwakte van het lichaam of een tekort aan voedingsstoffen.

In het geval van alopecia androgene alopecia is Profolan echter een betere keuze. Dit preparaat heeft een volledig gamma van stoffen die alopecia (in zeer hoge doses) remmen. Daarnaast hebben sommige van de ingrediënten niet alleen een versterkend en regenererend effect op het haar, maar remmen ze ook de schadelijke effecten van het DHT hormoon (door de Grow3 formule: veldpaardenstaart, brandnetel en L-cysteïne).

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin