6127521259 5ff41f61ab c

Vrij verkrijgbare stress pillen – rangschikking van de sterkste anti-stress preparaten op de markt

Over-the-counter stress pillen zijn een steeds populairder groep van farmaceutische producten. Zoals we weten, is stress de kwaal van onze beschaving. Het treft een groeiend aantal mensen en wordt steeds vaker een chronisch verschijnsel, in plaats van een eenmalig incident. Langdurige stress is echter een niet te onderschatten probleem. Het is niet genoeg dat het onze geestelijke sfeer vernietigt en de kwaliteit van het leven verlaagt, maar het kan ook de oorzaak zijn van ziekten.

Omdat wij ons bewust zijn van de destructieve invloed van stress, zoeken wij naar doeltreffende maatregelen om ons ertegen te beschermen. Wij hebben een ranglijst opgesteld van OTC stress pillen speciaal voor mensen onder stress, met stemmingsstoornissen en een slechte zenuwconditie. De beste preparaten van dit type (regelmatig ingenomen gedurende een lange periode) zijn uitstekend in het herstellen van innerlijke rust, het verbeteren van mentale prestaties en het verminderen van stress.

Hoe is onze rangschikking tot stand gekomen?

Klassieke kalmerende middelen op recept worden steeds vaker vervangen door natuurlijke, niet-verslavende, veilige vrij verkrijgbare preparaten. Ze kunnen zeer nuttig zijn bij de bestrijding van stress en nerveuze spanning, maar je moet wel weten welke je moet kiezen!

In onze rangschikking hebben wij die marktsuggesties opgenomen die:

 • ten eerste, de rijkste en best geselecteerde samenstelling hebben,
 • ten tweede, zorgen voor een goede synergie tussen de afzonderlijke werkzame stoffen,
 • Ten derde hebben zij de beste prestaties en kwaliteit-prijsverhouding,
 • ten vierde hebben zij de meeste goede adviezen van deskundigen en gebruikers,
 • ten vijfde zijn zij het meest doeltreffend en hebben zij de meest uiteenlopende positieve effecten.

Stress pillen zonder recept – rangschikking

Plaats 1 – Restilen

restilen

De beste manier om met zware stress en onrustige zenuwen om te gaan? Zeker Restilen! Het preparaat is een mengsel van de meest edele adaptogenen, stoffen met een hoge biologische activiteit die inwerken op het neuronale niveau, en vitamine- en mineraalbestanddelen die van onschatbare waarde zijn voor de goede werking van het zenuwstelsel.

De bestanddelen van het preparaat zijn niet toevallig op deze wijze gekozen. Niet alleen hebben ze krachtige anti-stress eigenschappen en ondersteunen ze de hersenfunctie uitgebreid, maar ze versterken ook elkaars effecten, waardoor Restilen dubbel zo hard werkt.

Wanneer moet Restilen worden gebruikt?

Restilen is een hulpmiddel van onschatbare waarde in de strijd tegen stress. Het is ook nuttig in gevallen van hoge mentale belasting en uitputting, overmatige nervositeit, verslechtering van cognitieve processen (bv. concentratie, geheugen), intense mentale inspanning. Het helpt ook bij stemmingswisselingen en problemen met het onder controle houden van emoties.

Het multi-ingrediënten voedingssupplement Restilen zal voor ons ook een waardevolle reddingslijn zijn in situaties van frequent contact met stressfactoren. Bovendien kan Restilen , dankzij de aanwezigheid van bestanddelen die de afscheiding van neurotransmitters zoals serotonine stabiliseren, een doeltreffende ondersteuning zijn bij depressieve stoornissen, chronische gevoelens van spanning en angst, alsook neerslachtigheid, ontmoediging, droefheid, gebrek aan motivatie en apathie.

Hoe werkt Restilen?

Het is vermeldenswaard dat Restilen veel meer is dan standaard kalmeringstabletten, die meestal alleen de nerveuze hyperactiviteit afremmen en de ongewenste effecten hebben van een gedempte stemming, verminderde geestelijke prestaties en buitensporige slaperigheid. Restilen werkt op een heel andere manier – het helpt onze hersenen om weer normaal te gaan werken, herstelt de interne harmonie, en laat ons tegelijkertijd in een onberispelijke intellectuele vorm!

Samenstelling van Restilen stressverlichtende tabletten

Restilen is een modern tablet tegen stress en zenuwen, dat allerlei problemen in de psyche-sfeer oplost. Dit is te danken aan het hoge gehalte aan enkele van de meest effectieve adaptogenen. Dit zijn ashwagandha en saffraan, die, door de werking van het zenuwstelsel te verbeteren, ervoor zorgen dat wij ons automatisch sneller en beter gaan aanpassen aan de (zelfs zeer moeilijke) omstandigheden die zich voordoen.

Dankzij het mengsel van ashwagandha en saffraan daalt het peil van cortisol (stresshormoon) in ons lichaam, krijgen we een grotere weerstand tegen stressfactoren, beginnen we meer afstand te nemen van problemen, zijn we niet langer slaaf van slechte emoties en een verlaagde stemming, en houden we ons geestelijk evenwicht te allen tijde in stand.

Restilen capsules bevatten ook een innovatief ingrediënt genaamd Serenzo™. Het is een speciaal sinaasappelextract met een limoneengehalte van 20%. Het heeft wetenschappelijk bewezen bio-eigenschappen. Het werkt op neuronaal niveau en regelt het mechanisme van het verzenden van de reactie van het lichaam op stressfactoren.

Door zich te binden aan A2A-receptoren en de D2-receptoren te blokkeren, vermindert het de stressrespons, vermindert het gevoel van spanning en elimineert het een breed scala van symptomen die normaliter gepaard gaan met stressvolle situaties, zoals: slapeloosheid, angst, verhoogde hartslag, nervositeit, maag-darmklachten, zweten, en concentratieproblemen.

Andere ingrediënten in Restilen stress tabletten:
 • L-theanine – Het verbetert onze stemming, elimineert slechte stemmingen, ontspant, verhoogt onze mentale prestaties en verhoogt onze creativiteit,
 • cantaloupe meloen sap concent raat – ondersteunt het herstel, voedt de geest, vermindert vermoeidheid en stress,
 • magnesium Aquamarin – een zeer absorbeerbare vorm van magnesium die effectief nervositeit en prikkelbaarheid vermindert, een gevoel van welzijn in stand houdt, vermoeidheid vermindert en de hersenfunctie verbetert
 • B-vitaminen – ondersteunen de mentale functies, hebben een positief effect op de intellectuele prestaties, en zijn een hoeder van een goed functionerend zenuwstelsel.

Waarom is het de moeite waard om Restilen capsules te nemen?

Als over-the-counter kalmerende middelen of supplementen en middelen tegen stress het terrein van uw zoektocht zijn, moet u ongetwijfeld in de eerste plaats aandacht besteden aan Restilen. Deze volledig ontwikkelde formule zal de hersenfunctie op natuurlijke wijze stabiliseren en uw psyche helpen om weer op het juiste spoor te komen.

De belangrijkste voordelen van de Restilen voorbereiding:

 • is effectief en veilig, niet verslavend, geen negatieve bijwerkingen,
 • vermindert stress markers, verlaagt cortisol secretie, verhoogt de weerstand tegen stress factoren,
 • minimaliseert het gevoel van stress en elimineert de symptomen die ermee gepaard gaan,
 • helpt het geestelijk evenwicht in korte tijd te herstellen, zelfs wanneer dit gepaard gaat met langdurige stress,
 • vertoont sterke antioxiderende eigenschappen, stimuleert regeneratieprocessen, verbetert de immuniteit en vertraagt veroudering, verhoogt energie en vitaliteit
 • kalmeert gebroken zenuwen, roept gemoedsrust op,
 • vermindert angst, spanning, prikkelbaarheid,
 • bevordert een goede nachtrust,
 • bestrijdt moedeloosheid, depressieve stoornissen, droefheid, in plaats van stem te geven aan positieve gedachten en gevoelens, met andere woorden het verbetert de stemming, verhoogt de motivatie en creativiteit en zet aan tot meer activiteit,
 • verbetert intellectuele prestaties, verbetert concentratie,
 • stelt ons in staat beter om te gaan met de verantwoordelijkheden en taken van het dagelijks leven en maakt ons beter voorbereid op de uitdagingen van de moderne wereld.

KOOP RESTILEN NU

Plaats 2 – Neuromood Plus

neuromood

Neuromood Plus is een ander product dat ontworpen is om stress en de symptomen ervan te helpen bestrijden. Wanneer we langdurig mentaal uitgeput zijn en de conditie van onze zenuwen te wensen overlaat of wanneer we ons mentaal zwak en beroofd van vitaliteit voelen, zijn traditionele vrij verkrijgbare kalmerende middelen op basis van uitsluitend plantaardige ingrediënten (zoals valeriaan- of citroenmelisse-extract) niet altijd toereikend.

Daarom werd Neuromood Plus op een bredere manier ontwikkeld. Het beschermt en ondersteunt ons zenuwstelsel op een uitgebreidere manier – van het verzachten van beschadigde zenuwen, via stemmingsregulering, tot het verbeteren van de hersenfunctie en het toevoegen van vitaliteit.

Wat vinden we in de samenstelling van Neuromood Plus?

De samenstelling van Neuromood Plus is gebaseerd op GABA zuur. Het is een van de belangrijkste neurotransmitters die in ons zenuwstelsel aanwezig zijn en de werking ervan regelen. Door de prikkelbaarheid van de neuronen te verminderen, brengt GABA ons in een toestand van ontspanning, waardoor we tot rust komen, ons ontspannen en het gevoel van angst en interne spanning verminderen. Van dit ingrediënt is ook aangetoond dat het het inslapen vergemakkelijkt en de kwaliteit van de slaap verbetert. Het ondersteunt ook mensen die worden blootgesteld aan hoge mentale inspanning.

Neuromood Plus bevat ook magnesium en vitamine B6, die een positief effect op de stemming hebben en bijdragen tot het behoud van normale psychologische functies, evenals waardevol saffraanextract, dat het emotionele evenwicht herstelt, het stressniveau vermindert en de stemming verhoogt.

Plaats 3 – Nanomood Forte

nanomood

Nanomood Forte is een combinatie van aminozuren die de werking van het zenuwstelsel normaliseren en plantaardige bestanddelen met ontspannende en stemmingsherstellende werking. Dankzij een dergelijke combinatie van werkzame stoffen biedt de samenstelling steun aan de overbelaste psyche en bestrijdt zij diverse aandoeningen die verband houden met stoornissen in de afscheiding van neurotransmitters.

Hoe werkt Nanomood Forte?

Het voedingssupplement Nanomood Forte voorziet onze hersenen van talrijke waardevolle bestanddelen, waardoor het orgaan beter gevoed wordt en efficiënter functioneert. Het preparaat is nuttig bij nerveuze spanningen, overmatige stress, stemmingsstoornissen, slapeloosheid, gebrek aan energie en motivatie, en depressieve toestanden. Al deze ongemakken kunnen worden verlicht door regelmatig gebruik van Nanomood Forte.

Samenstelling van Nanomood Forte

Natuurlijk en veilig in gebruik Nanomood Forte zenuw- en stresspillen zijn gebaseerd op een polyfenolverbinding genaamd honokiol, die wordt verkregen uit de magnoliaboom. Door de cortisolafscheiding te verminderen, heeft het een anti-stress effect. Het vermindert ook angst- en depressieve stoornissen en normaliseert de stemming. Het ingrediënt verbetert ook de concentratie en het geheugen.

Andere ingrediënten van Nanomood Forte capsules zijn:
 • GABA zuur, dat spanning, nervositeit en angst vermindert,
 • stemmingsverbeterend en cognitief versterkend L-theanine,
 • stemming verhogende, energie opwekkende tryptofaan,
 • Hersenversterkend Echinacea-extract(reishi),
 • neurologisch regulerend zink.

Plaats 4 – Less Stress

less stress

Bij het zoeken naar voedingssupplementen en kalmerende middelen zonder recept, is het ook de moeite waard om eens te kijken naar multi-element capsules genaamd Less Stress. Ze bevatten een mengsel van bekende en minder bekende plantaardige adaptogenen, die u helpen om u sneller aan te passen aan moeilijke omstandigheden. De voorbereiding vermindert de kwetsbaarheid voor stress en verbetert in het algemeen onze mentale vorm.

Volledige lijst van werkzame bestanddelen van Less Stress:

 • Marala wortel,
 • jiaogulan,
 • eleutherococcus spinosus,
 • Rhodiola rosea,
 • vitamine B5,
 • vitamine B12.

Less Stress capsules verminderen het stressniveau, helpen het interne evenwicht te herstellen, bevorderen het welzijn en vergemakkelijken het binnentreden in een staat van ontspanning. Ze versterken zowel ons lichaam als onze geest. Zij beschermen tegen psychofysische vermoeidheid en zorgen ervoor dat onze hersenen beter en efficiënter werken. Zij helpen ook bij de opbouw van de natuurlijke immuniteit van het lichaam.

Plaats 5 – Stabliss

stabliss

Stabliss is een interessant samengesteld kalmeringstablet zonder recept met ingrediënten die ons hele lichaam voeden en vitaliseren en adaptogene stoffen. Zij zullen zeker de aandacht trekken van mensen die hun beschadigde zenuwen willen ondersteunen en tegelijkertijd het hele lichaam willen versterken, vitaminetekorten willen aanvullen, hun eetlust weer onder controle willen krijgen en hun immuniteit willen versterken.

Wat zit er in Stabliss en hoe werkt het?

De samenstelling van Stabliss is gebaseerd op acai bessen, die een rijke bron van antioxidanten, vitaminen en mineralen zijn. Door de vele waardevolle bio-stoffen draagt het ingrediënt bij tot de voeding van het hele lichaam. Dankzij dat kunnen we rekenen op een beter welzijn, meer energie, een efficiëntere werking van de geest, en wat meer is – op een jonger en mooier uiterlijk! Bessen acai zorgen ook voor regulering van de stofwisseling en normalisering van de eetlust, ze verbeteren de regeneratieprocessen van het lichaam en vormen een extra bescherming tegen beschavingsziekten.

Een ander belangrijk bestanddeel van Stabliss is een extract van groene thee dat rijk is aan L-theanine. Dankzij deze stof kunnen we rekenen op een verbetering van de stemming, vermindering van stress, innerlijke rust en ontspanning, en verbetering van de concentratie en het geheugen.

Plaats 6 – Revitasens

revitasens

Revitasens is een natuurlijk kalmeringstablet en ook een supplement voor tekorten aan belangrijke voedingsstoffen voor de hersenen. Het kan zowel worden gebruikt in milde toestanden van nerveuze spanning en emotionele onrust, als om onze mentale prestaties te verbeteren.

Samenstelling en effecten van Revitasens

Visolie (met omega 3-vetzuren), tryptofaan, vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12 – deze stoffen zijn opgenomen in de Revitasens-capsules. De samenstelling werkt op verschillende manieren: het vermindert stress, verbetert de stemming, helpt bij het herstellen van hoge intellectuele prestaties, kalmeert ook de zenuwen, vermindert negatieve emoties, vermindert spanning en angst, verbetert het proces van regeneratie van neuronen.

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin