Prostoxalen 30 1 scaled 1

Prostoxalen – een plantaardig tegengif voor prostaatproblemen

Prostoxalen is een rijke specificatie die helpt de lastige symptomen van goedaardige prostaathyperplasie te bestrijden, een veel voorkomende mannelijke kwaal die een aanzienlijk deel van de mannen boven de 50 treft. De kenmerkende symptomen ervan, d.w.z. beruchte problemen bij het plassen, pijn en problemen in het seksuele leven, zijn de oorzaak van ongemak dat bijna bij elke stap wordt gevoeld en van een verslechtering van de levenskwaliteit.

Wat voor de prostaat, of hoe om te gaan met goedaardige prostaathyperplasie?

Hoewel er een aantal geneesmiddelen tegen prostaathypertrofie op de markt zijn, blijken deze niet altijd een doeltreffende redding voor mannenproblemen te zijn. Veel mannen geven ook de voorkeur aan natuurlijke oplossingen en zijn niet geïnteresseerd in synthetische stoffen die op recept verkrijgbaar zijn. Daarom zijn prostaatpreparaten zonder recept op basis van plantaardige ingrediënten de laatste tijd erg populair.

Er bestaat een groep geneeskrachtige planten die zeer doeltreffend zijn om de werking van de prostaat te verbeteren, de groei ervan af te remmen en de werking van de urinewegen te verbeteren, en zo onaangename kwalen te verlichten. Prostoxalen capsules zijn uitgerust met enkele van de meest bekende en effectieve plantaardige stoffen die helpen bij het bestrijden van symptomen van prostaathypertrofie. Het is de moeite waard ze in te nemen, vooral omdat ze ook verscheidene waardevolle antioxidanten bevatten die het verouderingsproces vertragen en het lichaam in zijn geheel beschermen.

 Prostoxalen prostaat supplement

KOOP PROSTOXALEN NU

Goedaardige prostaathyperplasie is een veel voorkomende kwaal bij mannen

Deprostaatklier is een kleine klier die behoort tot het urogenitale stelsel en die alleen bij mannelijke organismen voorkomt. Het is verantwoordelijk voor de productie van zaadvocht, dat samen met het sperma deel uitmaakt van het sperma.

De vorm van de prostaat lijkt op een walnoot, hij bevindt zich in het kleine bekken, direct onder de blaas en tegelijk boven de voorste wand van het rectum. Door het centrale deel van de prostaat loopt de urinebuis.

 prostaat

De specifieke structuur en ligging van de prostaat maakt dat wanneer zijn werking wordt verstoord en de klier groeit, er een verhoogde druk op de urinebuis en de blaas ontstaat. Tegelijkertijd leidt hypertrofie van de prostaat heel vaak tot ontsteking van de urinewegen. Daarom zijn de verschillende symptomen van het urinewegstelsel een teken van een zieke prostaat.

Goedaardige prostaathyperplasie – symptomen en oorzaken

 een man met een prostaatprobleem houdt zijn perineum vast

De meest voorkomende aandoening van de prostaatklier is goedaardige prostaathyperplasie. Minder vaak voorkomende aandoeningen zijn acute prostatitis, chronische prostatitis en prostaatkanker.

Goedaardige prostaathyperplasie is, simpel gezegd, een gevolg van de natuurlijke processen van veroudering en menopauze en de hormonale schommelingen die daardoor optreden. Er is een daling van het niveau van mannelijke geslachtshormonen (testosteron), terwijl er geen daling is van het niveau van oestrogeen, evenals de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron (DHT).

Dergelijke hormonale veranderingen zijn de oorzaak van de proliferatie van bindweefselcellen, kliercellen en spiercellen van de prostaat, hetgeen leidt tot vergroting van de klier.

Bijkomende factoren die het risico op prostaathypertrofie verhogen zijn: hoog overgewicht of obesitas, ongezonde voeding, zittende levensstijl, hoog niveau van toxines in het lichaam gedurende lange tijd gehandhaafd, roken, alcoholmisbruik, genetische aandoeningen.

Symptomen van prostaathypertrofie houden vooral verband met de werking van de urinewegen, maar niet alleen. Problemen met de prostaat werpen heel vaak een schaduw op het seksuele leven en veroorzaken ook een verslechtering van zowel het lichamelijke als het geestelijke welzijn.

De belangrijkste symptomen van goedaardige prostaathyperplasie:

 • problemen met urineren,
 • gevoel van onvolledige lediging van de blaas, onvermogen om tot het einde uit te plassen,
 • aanhoudende druk op de blaas, behoefte aan frequente bezoeken aan het toilet,
 • continentie probleem,
 • s nachts vaak wakker worden om te plassen,
 • zwakke urinestraal,
 • langzame, lage urinestraal,
 • druppelende stroom urine,
 • pijn bij het plassen,
 • onderbroken urinestraal,
 • urineretentie,
 • inspanning om te plassen,
 • achterblijvende urine met als gevolg frequente ontstekingen en infecties van de urinewegen,
 • verminderd libido,
 • problemen met het krijgen en behouden van een volledige erectie,
 • Verlaagde stemming,
 • depressieve toestanden,
 • prikkelbaarheid,
 • slapeloosheid,
 • zwakte.

Prostoxalen – de intensieve kracht van een kruidencomplex

Het lijdt geen twijfel dat prostaathypertrofie een van de lastigste kwalen is die vrijwel elk gebied van het leven verstoort. Voor veel mannen die te maken hebben met goedaardige prostaathyperplasie, draait vaak praktisch hun hele leven om dit gezondheidsprobleem. Geen wonder. Voortdurend druk op de blaas voelen of niet normaal kunnen plassen, pijn en ongemak in de urinewegen voelen, het is onmogelijk om normaal te functioneren, ten volle van het leven te genieten of de dagelijkse taken ten volle uit te voeren.

Daarom is het belangrijk voor mensen met benigne prostaathypertrofie om profylactische maatregelen te nemen door systematisch kruidenremedies te gebruiken die de werking van het urogenitaal stelsel te ondersteunen, de prostaat te beschermen en de werking ervan te verbeteren.

 Prostoxalen prostaat hypertrofie tabletten

Prostoxalen is een van de rijkste formuleringen qua samenstelling, die aan al deze taken voldoet. Het ondersteunt uitgebreid de gezondheid van de prostaat en vermindert onaangename symptomen, naast de versterking van het hele mannelijke lichaam.

Zowel bij het afremmen van de groei van de prostaat als bij het verminderen van de hardnekkige symptomen wordt effectieve hulp geboden door regelmatig gebruikte plantenextracten, die de hormonale functies reguleren en de werking van de prostaatklier ondersteunen. Een andere waardevolle ondersteuning zijn antioxidanten, die de cellen beschermen tegen beschadiging en mutaties en de verouderingsprocessen vertragen. Beide groepen ingrediënten zijn aanwezig in Prostoxalen capsules.

Prostoxalen – de samenstelling van het preparaat

Een breed scala aan werkzame bestanddelen, waaronder 5 van de meest effectieve kruiden voor de prostaat, is een grote troef van Prostoxalen capsules. Hoe werken de afzonderlijke onderdelen van dit preparaat?

 • Sabal palm – heeft een positieve invloed op de mannelijke hormoonhuishouding, waaronder de verbetering van de concentratie van natuurlijk testosteron in het lichaam en de vermindering van de activiteit van het enzym dat verantwoordelijk is voor de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron. Het remt dus de groei van de prostaat. Het kan ook het volume verminderen. Het bestrijdt ook ontstekingen, vermindert zwellingen, verbetert de prostaatfunctie en vermindert de druk op de urinebuis. Het vergemakkelijkt bijgevolg het urineren, neemt het gevoel van onbehagen weg en verlicht de pijn in de onderbuik. Het verbetert ook de seksuele functie, verhoogt het libido en verbetert de kwaliteit van het sperma.
 • Pompoenpitten – al eeuwenlang bekend als een effectief middel tegen prostaatproblemen. Het voorkomt niet alleen verdere vergroting van de prostaatklier, maar helpt ook de oorspronkelijke grootte te herstellen. Dit is te danken aan het vermogen van pompoenpitten om de niveaus van mannelijke hormonen in het lichaam te reguleren en de omzetting van testosteron in DHT te blokkeren. Pompoenpitten verbeteren niet alleen de prostaatfunctie, maar hebben ook een gunstige invloed op de urinebuis en de blaas. Zij ondersteunen het proces van het legen van de blaas, bestrijden ontstekingen, verhelpen urineweginfecties. Zij hebben ook een positieve invloed op de vruchtbaarheid.
 • Grote veenbes – verbetert de werking van het urinewegstelsel. Het heeft diuretische eigenschappen en vergemakkelijkt het legen van de blaas. Het gaat infecties tegen door de aanhechting van bacteriën op de wanden van de urinewegen te remmen en de verwijdering ervan te stimuleren. Het verlaagt ook de pH van de urine, waardoor het voor micro-organismen moeilijk wordt de urinewegen te koloniseren.
 • Willowbush – zorgt voor de goede werking van de prostaat en remt de groei ervan. Vergemakkelijkt het urineren (normaliseert de urinestraal, voorkomt het onvolledig legen van de blaas, vermindert de frequentie van de toiletbezoeken). Door zijn diuretische werking ondersteunt het het proces van het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.
 • Lycopeen – een organische verbinding uit de carotenoïdengroep, een natuurlijk pigment dat verantwoordelijk is voor de rode kleur van tomaten. Tegelijkertijd is het een krachtige antioxidant met een zeer heilzame werking op ons lichaam. Door vrije radicalen te bestrijden, beschermt het de cellen tegen beschadiging, vertraagt het het verouderingsproces, versterkt het het lichaam, verbetert het de immuniteit, vermindert het ontstekingen en vermindert het het risico op vele ziekten, bijv. hart- en vaatziekten en artrose. Het vermindert het risico op vele ziekten, zoals hart- en vaatziekten, maculadegeneratie en kanker (waaronder prostaatkanker).
 • Brandnetel – blokkeert het DHT hormoon in het lichaam, en voorkomt zo de groei van de prostaat. Het heeft een vochtafdrijvende werking, die de blaas en de urinebuis ondersteunt en het comfort van het urineren verbetert (verbetert de doorstroming van de urine, voorkomt het ophouden van urine en het verschijnsel van intermitterende of druppelende stroom). Bovendien is brandnetel een van de beste kruiden om het hele lichaam te versterken, cellen en weefsels te beschermen en te voeden en toxines te zuiveren.
 • Vitaminen en mineralen – een reeks vitaminen en mineralen om de gezondheid van de prostaat te ondersteunen en de immuniteit te stimuleren. Zink zorgt voor een normale seksuele functie en helpt de hormoonspiegels te reguleren. Vitamine E, met zijn krachtige antioxiderende eigenschappen, heeft een revitaliserende en verjongende werking op het lichaam, beschermt de cellen tegen oxidatieve stress, remt ontstekingen en vermindert het risico op levensstijlziekten. Vitamine B6 verbetert de werking van het zenuwstelsel, heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en het immuunsysteem, verbetert het geestelijk welzijn. Mangaan verbetert de conditie van botten en spieren en heeft een positief effect op het libido en de seksuele prestaties.

Prostoxalen – effecten. Waarom moet ik het supplement nemen en hoe moet ik het doseren?

 Prostoxalen prostaatpillen zonder recept

Prostoxalen is een doeltreffend, rijk samengesteld en gemakkelijk toegankelijk product ter ondersteuning van de prostaat. Het reguleert op natuurlijke wijze het niveau van de mannelijke hormonen, voorkomt prostaatvergroting en elimineert de onaangename symptomen die gepaard gaan met prostaathypertrofie. Het supplement kan gemakkelijk online worden gekocht zonder dat een doktersrecept nodig is. De capsules moeten tweemaal per dag met veel water worden ingenomen.

De effecten die Prostoxalen geeft door de capsules systematisch in te nemen:

 • beter werk van de urinewegen,
 • toename van de urinestroom,
 • het onvolledig legen van de blaas en een intermitterende urinestraal,
 • minder vaak naar het toilet gaan (ook ’s nachts),
 • geen voortdurende drang om op de blaas te duwen,
 • geen ongecontroleerd urineverlies,
 • vermindering van pijn en branderig gevoel,
 • vermindering van infecties aan de urinewegen,
 • betere werking van het endocriene systeem, minder risico op verdere prostaatgroei,
 • een betere werking van het hele lichaam en een efficiënte eliminatie van toxines uit het systeem,
 • betere immuniteit,
 • versterking van het organisme, meer vitaliteit,
 • betere seksuele prestaties,
 • betere stemming en mentale conditie.

Prostoxalen – meningen van gebruikers

Prostoxalen is een modern kruidenpreparaat dat bewijst dat u bij regelmatig gebruik van kruidenremedies uitstekende resultaten kunt boeken in de strijd tegen goedaardige prostaathyperplasie. Geweldige verlichting van plasproblemen en een betere kwaliteit van het dagelijks leven – dit zijn de opmerkingen die vaak worden gemaakt over Prostoxalen capsules. Beoordelingen over dit supplement hebben ook betrekking op de seksuele sfeer. Volgens veel gebruikers is het libido weer normaal en behoort het probleem van het verkrijgen en behouden van een volledige erectie tot het verleden.

 prostaatpreparaat Prostoxalen

KOOP PROSTOXALEN NU

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/health/testosterone-saw-palmetto
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12674456/
 • https://www.healthline.com/health/mens-health/pumpkin-seeds-and-prostate
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/321231
 • https://www.healthline.com/health/over-the-counter-enlarged-prostate
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-lycopene

Category: mannenzaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin