pillen

Supplementen om af te slanken, rangschikking van de meest doeltreffende preparaten om u te helpen snel ongewenste kilo’s te verliezen

Supplementen om af te slanken vormen een talrijke groep preparaten, waaronder, naast de traditionele pillen, een hele reeks specifieke producten die bedoeld zijn om te drinken. Beiden kunnen de veroveraars zijn van de gehate vetplooien en het te hoge gewicht, maar niet elk supplement heeft dezelfde sterke samenstelling en dezelfde doeltreffende uitwerking op ons lichaam. De beste effecten worden gegeven door de afslanksupplementen die het metabolisme intens versnellen, waardoor ons silhouet voor onze ogen slanker wordt en onze zwakke punten, zoals te veel eten of moeite hebben met het doorbreken van een zittende levensstijl, worden geblokkeerd.

In onze ranglijst van supplementen voor afslanken vindt u de interessantste voorstellen op de markt, die ten eerste erg populair zijn bij de klanten, ten tweede gekenmerkt worden door een sterke formule met meerdere ingrediënten, en ten derde professioneel bereid zijn uit materialen van hoge kwaliteit, zodat ze hun taken perfect vervullen.

Supplementen voor gewichtsverlies – rangschikking van de meest effectieve vetverlagers

Plaats 1 – Keto Actives

 Keto Actives

Keto Actives neemt de eerste plaats in op de ranglijst van afslanksupplementen, omdat het op verschillende niveaus het verlies van overtollige kilo’s bevordert en alle barrières bestrijdt die ons vroeger van een slank figuur scheidden. De effecten van deze capsules, zoals onderdrukking van de eetlust, energietoename, opheffing van vermoeidheid en slecht humeur, zijn snel en sterk voelbaar, waardoor het gewichtsverlies aangenamer, lichter en gemakkelijker te passeren is.

Dankzij een speciale samenstelling van thermogene stoffen, hongerblokkers en stoffen die het metabolisme van vetten en koolhydraten verbeteren, versnelt Keto Actives sterk het verlies van overtollig gewicht. Het helpt de snelheid van het metabolisme blijvend te verhogen, stabiliseert het werk van het spijsverteringsstelsel en voorkomt het jojo-effect in de toekomst.

Veel mensen die willen afvallen, overwegen een ketogeen dieet, dat door de maximale vermindering van koolhydraten in het dieet snel resultaat geeft bij het afslankproces. Maar het keto-dieet heeft veel nadelen – het is moeilijk, zeer restrictief en in principe slecht voor ons lichaam. Het vergt veel vastberadenheid en brengt het risico van een jojo-effect met zich mee. Veel mensen geven dit dieet op, omdat het te zwaar is – het draagt bij tot de verslechtering van de stemming en het verlies van vitaliteit, doet ons maaltijden met tegenzin en afkeer eten (opgelegde dieetregels zijn niet comfortabel en niet vriendelijk voor de smaak).

Supplement voor gewichtsverlies Keto Actives is het bewijs dat je je niet aan een draconisch ketogeen dieet hoeft te houden om ketose in het lichaam te bereiken, een toestand die uiterst bevorderlijk is voor snel gewichtsverlies.

Keto ActivesDankzij een speciale samenstelling van elkaar aanvullende ingrediënten is het mogelijk in ketose te komen zonder dat koolhydraten – de voedingsstof die in feite de brandstof voor ons lichaam is – bijna volledig uit het menu geschrapt hoeven te worden. Bij het afvallen met Keto Actives kunt u met een gerust hart een bepaalde hoeveelheid koolhydraten in uw dagelijkse menu opnemen, genieten van een hoog energieniveau en tegelijkertijd in een staat van ketose verkeren en intensief gewicht verliezen.

Keto Actives zorgt ervoor dat ons lichaam meer energie die nodig is voor een normaal functioneren direct uit opgeslagen lichaamsvet haalt, waardoor gewichtsverlies veel sneller gaat.

De volgende ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de krachtige werking van het supplement:

 • ForsLean® (Indiaas brandnetelextract, 10% foskolin) – verbetert de vetstofwisseling, blokkeert de vetsynthese in de cellen, vermindert de hoeveelheid vetweefsel in alle delen van het lichaam, versnelt het effect van een slank figuur.
 • Clarinol®, geperst linolzuur (CLA) – remt de vetopname en -opslag, versterkt de lipolyse (afbraak van opgehoopt vetweefsel), helpt sneller gewicht te verliezen en probleemzones zoals taille, dijen, buik af te slanken.
 • Cafeïne – Het beschermt tegen vermoeidheid en moeheid, geeft energie, stimuleert tot lichamelijke activiteit.
 • Bittere sinaasappelextract – versnelt de stofwisseling, doet u sneller calorieën uit voedsel verbranden en doet u sneller vetreserves verliezen, onderdrukt uw eetlust, geeft meer energie.
 • Zwarte peper extract en jaarlijkse peper extract – twee krachtige natuurlijke thermogenics die de vetverbranding stimuleren door het energieverbruik van het lichaam te verhogen.
 • Ashwagandha – hoeder van welzijn en hoge weerstand tegen stress. Het helpt bij gewichtsverlies in zijn psychologische aspect (door verbetering van de stemming, verhoging van de motivatie om te handelen, vermindering van slechte emoties zoals droefheid of ontmoediging), evenals in zijn fysieke aspect (vermindert de eetlust, reguleert de bloedsuikerspiegel, voegt vitaliteit en energie toe, vermindert het niveau van het stresshormoon cortisol, dat het gemakkelijker maakt om aan te komen).
 • Chroom – onderdrukt de eetlust, vooral van zoetigheden, normaliseert de bloedsuikerspiegel, voorkomt aanvallen van uitgehongerde honger.

Keto Actives Het is een supplement met een uitstekende samenstelling in de vorm van handig te gebruiken capsules. In één klap versnelt het de stofwisseling, reguleert het de vet- en koolhydraatstofwisseling, stimuleert het de afbraak van vetweefsel, voegt het energie toe en onderdrukt het de eetlust. Voor mensen die snel en gemakkelijk willen afvallen, is het een compleet en betrouwbaar product.

Hier kunt u Keto Actives bestellen

Plaats 2 Cappuccino MCT

Cappuccino MCT pro 3 300x200 1

Een afslanksupplement in de vorm van een koffiedrankje om uw smaakpapillen te verwennen? Waarom niet! De makers van Cappuccino MCT hebben het aangename met het nuttige gecombineerd door een brouwsel met meerdere ingrediënten te creëren dat aan de ene kant de verbranding van vetweefsel stimuleert, aan de andere kant beschermt tegen hongeraanvallen en snacken bestrijdt, en aan de derde zorgt voor een uitstekende smaaksensatie en u in staat stelt even te ontspannen in gezelschap van een heerlijk drankje.

Omdat Cappuccino MCT MCT olie, voedingsvezels, groene koffie, chroom en Garcinia cambogia bevat, is het supplement ideaal voor mensen die problemen hebben met een constant hongergevoel, plotselinge volheid van de maag wat resulteert in het onmiddellijk grijpen naar willekeurige snacks, wilde eetlust en overmatige calorie-inname.

Cappuccino MCT is een effectief schild tegen hongerklop. Neem een portie van deze koffie en u zult een verzadigd gevoel krijgen dat u nog lang zal bijblijven. Zo voorkomt u dat u gaat snoepen, wat leidt tot de ophoping van extra calorieën in vetweefsel en een snelle gewichtstoename veroorzaakt.

Cappuccino MCT is een effectieve dieetregulator – het reguleert de eetlust, helpt de calorie-inname te verminderen, maakt het gemakkelijker zich aan een maaltijdplan te houden, elimineert het verlangen naar zoetigheid en andere dikmakende snacks, en geeft een langdurig gevoel van verzadiging.

Wat meer is, Cappuccino MCT het is een effectieve energieleverancier. De ingrediënten van het supplement, zoals guarana, robusta- en arabica-koffie, alsmede de reeds genoemde MCT-olie en groene koffie, zorgen ervoor dat we gedurende een actieve dag over kracht, vitaliteit en wilskracht beschikken, en dat we beter bestand zijn tegen zowel lichamelijke als geestelijke vermoeidheid. Het is een waardevolle eigenschap vanuit het oogpunt van mensen die afvallen – met veel energie en enthousiasme voor actie, is het voor ons gemakkelijker om onze plannen op het gebied van lichaamsbeweging uit te voeren.

Voor mensen die trainen helpt Cappuccino MCT de trainingsprestaties te verhogen en het gewichtsverlies te versnellen, terwijl het voor mensen met een zittende levensstijl het niveau van de dagelijkse activiteit helpt verhogen en dynamisch gewichtsverlies op gang brengt.

Er is geen gebrek aan stoffen in Cappuccino MCT die de stofwisselingssnelheid verhogen, de opname van vetten en koolhydraten uit voedsel verminderen, de afbraak van vetweefsel verhogen en de ontgifting van het lichaam verbeteren (dit zijn: een duet van bruine algenextract en druivenpitextract, inuline, guarana, HCA zuur).

Cappuccino MCT Het is een complex, sterk wapen tegen overtollige kilo’s. Door deze afslankkoffie elke dag te drinken, kunt u uw figuur sneller afslanken en vet kwijtraken, zelfs het meest resistente vet.

Waarom het de moeite waard is om naar Cappuccino MCT te grijpen:

 • geeft u het plezier van het drinken van heerlijke koffie en ondersteunt tegelijkertijd het gewichtsverlies,
 • stimuleert de stofwisseling, versnelt de afbraak van vetweefsel,
 • vermindert de eetlust, elimineert hongeraanvallen, geeft een gevoel van langdurige verzadiging,
 • bestrijdt de gewoonte om te snoepen,
 • vertraagt de absorptie van koolhydraten en vetten uit voedsel, waardoor verdere gewichtstoename wordt voorkomen,
 • voorkomt plotselinge pieken in de bloedsuikerspiegel,
 • reinigt gifstoffen,
 • geeft je energie en verbetert je humeur.

U kunt Cappuccino MCT hier bestellen

Plaats 3 Piperinox

product with box piperinox 300x222 1

Het sterkste complex van thermogenische middelen in capsules, verrijkt met stoffen die de energie verhogen en de eetlust onderdrukken – dat is Piperinox, een van de beste supplementen voor gewichtsverlies, gekenmerkt door een uitstekende absorptie van de actieve bestanddelen, en dus een hoge effectiviteit.

Piperinox versnelt sterk de stofwisseling en bevordert de vetverbranding door de warmteproductie te verhogen. Door de thermogenese te verhogen, dwingt het het lichaam om veel energie te verbruiken om de juiste temperatuur te handhaven. Het lichaam grijpt dan naar calorieën uit voedsel en opgeslagen vetreserves om de juiste hoeveelheid brandstof te verkrijgen, waardoor het gewichtsverlies in een veel sneller tempo gaat. In combinatie met regelmatige lichaamsbeweging, kunnen afslankpillen Piperinox geven onmiddellijke resultaten in het proces van afslanken van het lichaam. Maar ook bij een minder actieve levensstijl vergemakkelijkt het supplement onze weg naar een slank figuur.

Piperinox bevat een complex van krachtige thermogenics, zoals:

 • piperine,
 • capsaïcine,
 • kaneel extract,
 • gember,
 • bittere sinaasappel extract.

In het supplement vindt u ook guarana, zeer nuttig bij het afslanken, dat vermoeidheid vermindert, vitaliteit en energie geeft voor lange uren en onze fysieke prestaties verhoogt.

De capsules ontbreken niet Piperinox een reddingslijn voor mensen die problemen hebben met het onder controle houden van hun voeding, die vechten tegen snoepen en een zwak hebben voor zoetigheid. Dankzij de aanwezigheid van chroom hebben we de verbruikte calorieën veel beter onder controle en zijn we geen slaven meer van onze eetlust.

U kunt Piperinox hier bestellen

Plaats 4 BurnBooster

burn booster

BurnBooster is een vetverlagende en eetlustremmende pil in één. Het bevat groene koffie en Garcinia cambogia-extract, die samen een krachtig wapen vormen tegen eetstoornissen die leiden tot overconsumptie van calorieën en, bijgevolg, gewichtstoename.

Groene koffie is een natuurlijke bloedsuiker stabilisator. Het remt de absorptie van koolhydraten uit voedsel, waardoor de omzetting ervan in vetweefsel wordt voorkomen. Het voorkomt aanvallen van uitgehongerde honger, houdt de eetlust op peil en voorkomt ongecontroleerd eten. Garcinia cambogia zorgt niet alleen voor een verzadigd gevoel, blokkeert het verlangen naar voedsel en bestrijdt de gewoonte om te snoepen, maar stimuleert ook de stofwisseling en versnelt de vermindering van vetweefsel.

De aanvulling BurnBooster er is ook peper cayenne die een bron van capsaïcine is. Dit is een krachtig thermogeen, dankzij hetwelk ons metabolisme een hoger tempo bereikt, we sneller calorieën verbranden en opgeslagen vet sneller verminderen.

De volgende en laatste werkzame stof is jonge groene gerst – deze bevordert een snelle en ongestoorde stofwisseling, stimuleert de ontgifting van het lichaam, bevrijdt het van gifstoffen die het afvallen bemoeilijken, reguleert de spijsvertering en maakt het figuur slanker. Wat meer is, in BurnBooster groene jonge gerst is rijk aan antioxidanten, vitaminen, aminozuren en mineralen, waardoor het supplement niet alleen een bondgenoot is van een slank figuur, maar ook van een gezond lichaam.

Bestel BurnBooster hier.

Plaats 5 Slim Dream Shake

slim dream shake

Slim Dream Shake is een uitstekend smakende, fruitige smoothie met opmerkelijke afslankende eigenschappen. Deze perfect samengestelde en uit de beste grondstoffen bereide afslankcocktail heeft ook reinigende en regulerende eigenschappen voor het spijsverteringsstelsel.

Slim Dream Shake is een uitstekende oplossing voor mensen die:

 • willen afvallen zonder strenge diëten en uithongering,
 • hou van fruit smaken,
 • de voorkeur geven aan afslanksupplementen in vloeibare vorm boven tabletten,
 • graag afslankshakes drinken maar geen tijd hebben om ze klaar te maken,
 • op zoek zijn naar een hongerremmer om hun dieet te helpen afslanken en hun calorieverbruik te beperken,
 • op zoek zijn naar een natuurlijke energie en vitaliteit booster,
 • zij willen dat de afslankingscocktail tegelijkertijd een cocktail is die het lichaam reinigt van gifstoffen,
 • op zoek zijn naar een effectieve manier om de stofwisseling te versnellen en lichaamsvet te verminderen.

Aan al deze verwachtingen wordt voldaan door een heerlijke shake Slim Dream Shakedat een unieke samenstelling bevat van drie vezels: appel, aalbes en appelbes, alsmede bittere sinaasappelextract. Dankzij een dergelijke samenstelling van ingrediënten beschermt het supplement ons tegen honger, doet het ons minder eten en stimuleert het tegelijkertijd het proces van vetafbraak.

U kunt Slim Dream Shake hier bestellen

Supplementen voor gewichtsverlies – de basis voor een vlotte gewichtsvermindering

gewichtsverlies

Er bestaan verschillende meningen over voedingssupplementen voor gewichtsverlies. Sommigen zeggen dat ze niet nodig zijn, anderen zeggen dat ze nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. De waarheid ligt meestal ergens in het midden – hoewel je ze niet hoeft te gebruiken om af te vallen, als je het doet, is het veel gemakkelijker en komen de effecten veel sneller!

Als u dus regelmatig en in een vlot tempo wilt vermageren, moet u een afslanksupplement van goede kwaliteit nemen. Hier zijn 6 redenen waarom u ze zou moeten gebruiken!

1) Gewichtsverlies supplementen onderdrukken uw buitensporige eetlust

Als een constante drang naar voedsel of frequent verlangen naar snoep en andere calorierijke snacks onze vloek zijn, zal met de hulp van goed gekozen voedingssupplementen de vijand worden verslagen. Afslankpreparaten die bedoeld zijn om te drinken, evenals sommige afslankpillen, zijn voorzien van voedingsvezels, die het volume in de maag vergroten. Met een volle maag zijn we niet moe van de steeds terugkerende honger, en grijpen we dus niet naar overvloedig voedsel. Veel supplementen voor gewichtsverlies bevatten ook andere stoffen die de eetlust onderdrukken, zoals Garcinia cambogia, synephrine, groene koffie, chroom.

2. gewichtsverlies supplementen helpen u uw eetgewoonten te veranderen

Door te kiezen voor een afslanksupplement met voedingsvezels of een ander eetlustremmend ingrediënt wordt het gemakkelijker om dieetvoornemens vol te houden. Het langdurige gevoel van verzadiging na inname van het supplement helpt niet alleen om de gewoonte van het snacken te doorbreken, maar ook om de gewoonte te ontwikkelen om kleinere porties te eten tijdens de maaltijden. Vergeet niet het supplement op regelmatige tijdstippen gedurende de dag in te nemen en verdeel uw voeding in 5 maaltijden die niet te groot zijn en die u om de 3 uur moet eten.

3. afslanktabletten en shakes geven je energie

Veel afslankshakes en -tabletten hebben stoffen in hun samenstelling die energie en vitaliteit geven, vermoeidheid tegengaan, de fysieke capaciteit van het lichaam vergroten en de motivatie en het verlangen om zich met lichamelijke activiteiten bezig te houden, vergroten. Dus als het moeilijk voor ons is om bij elkaar te komen voor welke activiteit dan ook en we een extra “kick” nodig hebben, is het de moeite waard om te grijpen naar voedingssupplementen voor gewichtsverlies met ingrediënten zoals: guarana, bittere sinaasappelextract(synephrine), cafeïne, MCT-olie, groene koffie.

4. supplementen voor gewichtsverlies helpen tegen vermoeidheid, uitputting, apathie

Sommige afslankpreparaten bevatten adaptogenen of extracten die rijk zijn aan aminozuren, mineralen en vitaminen, waardoor het lichaam zich na de inspanning beter regenereert. Als u veel traint, is het de moeite waard om naar een goed voedingssupplement met ashwagandha of groene gerst te grijpen. Als u een afslankkuur volgt, kunt u een eiwitsupplement gebruiken naast een vetverbrander om het risico van overbelasting van uw lichaam, overtraining, uitputting en ontmoediging bij de training te verminderen. We moeten er ook aan denken om onze trainingsplannen af te stemmen op onze huidige conditie.

5. de supplementen van het gewichtsverlies versnellen gewichtsverlies en vermageringsdieet

Doeltreffende afslankpillen zijn pillen die de afbraak van opgehoopt vetweefsel stimuleren. Stoffen die ze bevatten, zoals groene thee, groene koffie, piperine, peper cayenne, guarana, l-carnitine, verhogen de hoeveelheid verbrande calorieën, versnellen de stofwisseling sterk, leiden tot de afbraak van opgeslagen vet en het lichaam onttrekt er rechtstreeks energie aan.

6. gewichtsverlies supplementen zijn een bondgenoot van hoge motivatie!

Als u begint met afslankpillen van goede kwaliteit, zult u snel positieve resultaten zien, die ongetwijfeld een sterke motivatie bij u zullen oproepen om aan uw figuur te blijven werken. Niets motiveert ons beter dan de reële effecten die zichtbaar zijn nadat we op de weegschaal zijn gestapt of de lichaamsomtrek hebben gemeten. Vergeet echter niet dat zelfs de beste afslankpillen niet alles voor ons zullen doen. Als we ze gaan innemen, moeten we ook fit gaan denken. Laten we ook een evenwichtige voeding invoeren met iets minder calorieën en laten we beginnen met actief te zijn, dan zullen de kilo’s er snel beginnen af te vallen.

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/nutrition/thermogenics
 • https://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/herbal-remedies

Category: afslanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin